New Moon
Astro-Coaching,  Holistic Coaching

La mulți ani de Lună Nouă în Capricorn!

Ce facem de Lună Nouă? Ne setam intențiile! Acest moment este unul mai bun decât începutul propriu zis al anului. 🙂

În postarea anterioară am învățat cum să ne stabilim obiectivele, iar acum este momentul să ne concentrăm pe domeniul profesional pentru că prima lună nouă din an este în semnul Capricornului, iar acest semn e serios, dedicat și profesionist.

La momentul ei, adică în aceasta noapte, ea își adună echipa (Marte în Scorpion, Jupiter în Scorpion și Pluto în Capricorn) pentru a demara în forță proiectul anului. Echipa ei ne susține și ne impulsionează, ne ajută să ne concentrăm mai mult pe ceea ce ne dorim, fără să avem mintea răvășită și haotică. Ne ajută să transformăm credințele limitative și să ne dizolvăm blocajele pentru a profita din plin de această Lună nouă. Va sta în bancă cu Venus care ne încurajează în a ne întări acum relațiile cu partenerii sau a ne dezvolta relații durabile cu oameni de încredere pentru a începe un proiect important profesional. Ne incurajează să învățăm să ascultăm și să fim pe lângă oameni cu experiență care ne pot indica o direcție clară, iar profu’ Saturn ne trasează pe tablă limitele și nu ne lasă să plutim într-o derivă emoțională.

Așa că haideți să medităm puțin, să ne curățăm energetic spațiul în care ne aflăm, haideți să ne canalizăm energia pe ce dorim să manifestăm și nu pe ce nu dorim să se întâmple și să avem clar în minte cele 5 elemente: Intenție, Vizualizare, Acțiune, Detașare, Manifestare.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: