by Steel Eyes
Astro-Coaching,  Holistic Coaching

Discuţia de după. Fecioară şi Peşti, ce ne facem?

Voi cum vă simţiţi? Visători şi anxioşi? Haideţi să vedem prin ce trecem acum!

 

Tocmai am trecut de o Lună Plină in Fecioară şi suntem convinşi că aţi remarcat şi aţi simţit efectele ei.

Axa Fecioară – Peşti este o axă de sacrificiu, un sacrificiu făcut pentru o cauză mai mare. Este o axă puternică ce lucrează în spatele scenei și care ne îndeamnă la curăţena generală interioară. Pentru foarte mulţi dintre noi a început o perioadă confuză în care multe trăiri emoţionale ies la suprafaţă prin intermediul viselor de noapte și de zi și să nu mai vorbim de cele din timpul programului de la serviciu 🙂 .

Imaginaţia e mult mai amplificată şi o trăim profund. O gustăm, o simţim, imaginabilul devine fizic, iar frica şi anxietatea apar subtil. S-ar putea să iasă la iveală lucruri reprimate ce trebuiesc simțite și înfruntate pentru a putea fi vindecate

Luna Plină în Fecioară vine în ajutor pentru a ne structura mai bine eliberarea acestor trăiri. Vom curăţa totul într-un mod lin, fără şocuri gândindu-ne la moduri în care putem să facem totul mai uşor. Ne gândim să medităm, ne gândim la terapii și la cum să ne hrănim mai corect. Vrem să ne curăţăm energetic spațiul în care trăim.

Vom plânge şi vom simţi uşurare. 

Este o perioadă în care avem multe planete în semnul Peştilor, aşadar abordarea vieţii de zi cu zi se va identifica cu abordarea acestui semn zodiacal şi există un potenţial enorm de vindecare, spre dizolvarea blocajelor mentale şi credinţelor care încă ne creează probleme în relaţii. Suntem mai pasionali şi mai creativi, dar cu o prezenţă subtilă. Pe parcursul acestei perioade vom învăţa să ascultăm mai mult şi să ne conectăm cu energia noastră feminină. Această energie feminină trebuie echilibrată de fiecare dintre noi.

Împreună cu toate trăirile noastre va veni şi un paradox, partea în care vom vedea doar lucrurile pe care vom vrea să le vedem. Vom vedea doar un aspect al problemei, sau ne vom pierde într-o căutare continuă a defectelor celorlalţi pentru a ne victimiza mai mult. Atenţie la acest aspect pentru că este un lucru ne poate îngreuna vindecarea.

Avem ocazia de a ne amplifica empatia şi de a înţelege mult mai mult oamenii şi psihologia din spatele acţiunilor celorlalţi. Zilele următoare vom avea ocazia să înţelegem lucruri nevăzute şi să privim în spatele cortinei amplificându-ne vibraţia. Sunt zile propice pentru a fi mai receptivi ca niciodată şi pentru a fi mai înţelepţi şi mai sprituali.

Perioada aceasta ne învaţă cum sa ne descurcăm în aspectul emoţional al vieţii noastre şi ne antrenează pentru un scop măreţ când va fi nevoie să fim mult mai empatici, când va trebui să îi judecăm mai puţin pe ceilalţi, să ne oferim ajutorul prin voluntariat şi să ieşim din zona de confort pentru o evoluţie colectivă.

 

Haideţi să ne luăm resursele şi darurile ce ne sunt oferite şi să le folosim cât mai intuitiv.

 

O lună frumoasă!

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: