Astro-Coaching,  Holistic Coaching

Hai cu schimbarea de Lună Nouă în Berbec!

Depășește-ti limitele! Temele acestui eveniment sunt: Inițiativa, Afirmarea personală, drepturi colective și învingerea fricilor.

 

 

Și a venit momentul pentru Luna Nouă în Berbec, iar odata cu ea vom tresări și noi. Aceasta plasare a ei va arunca spre noi un val de energie care ne va face să schimbăm ceva ce nu mai merge de mult. Ora evenimentului va fi 04;57, deci pe 16 aprilie dimineața.

Vom lua decizii rapide și șocante despre care credem că nu au o bază logică. Luna simbolizează subconștientul, emoțiile, energia feminină, iar toanele noastre vor fi tranșante și de durată, energia aceasta va fi de durată și ne vom putea bucura de ea cu adevărat. Vom avea tendința să vrem să fim alături de ceilalți mai mult și să le simțim emoțiile. Vom simți nevoia să cautăm obiective comune cu ceilalți, sa nu mai fim singuri impotriva tuturor și sa ne unim forțele. Ascendentul în Pești la momentul Lunii Noi, va mai diminua din brutalitatea și egoismul energiei Berbecului.

Ne vom pune întrebări legate de drumul nostru, de ceea ce se întâmplă în jurul nostru și legate de rolul nostru în societate. Ce dăm, ce primim și dacă ne folosește ceea ce primim. Ne vom simți mai treji ca niciodată si ne vom da seama de negativitatea și manipularea din jurul nostru. Această energie ajută la o trezire colectivă și vom vrea să participăm conștienți la schimbare.

 

Luna nouă pregătește pământul pentru ca noi să plantam intenții și sa ne vizualizăm obiectivele supreme, iar demararea proiectelor să se faca într-un timp de câteva zile. Nu are rost să irosim o asemenea energie!

Se dorește de la noi să ne aruncam cu capul inainte, sa fim foarte sinceri cu noi și să știm cine suntem.

De la ultima lună plină am avut de dus niște lupte interioare, iar acum, de această lună nouă, ne vom aduna și ne vom putea canaliza forța interioară spre ceea ce ne dorim.

Avem șansa, la nivel colectiv, sa manifestăm dorintele subconștientul care sunt comune și care vibrează puternic. Piedici nu vor mai exista, Mercur își va relua mersul direct, iar Uranus va asista Luna pentru ca schimbarea să fie majoră.

Pentru aceasta ocazie, ne putem seta obiectivele, ajutându-ne de pașii de aici

.

 

 Hai să medităm!

 

Pentru fructificarea acestui important eveniment, sunteți invitați la o meditație colectivă pentru pacea din Siria care desi va începe la o oră incomodă pentru mulți (ora 04:57) ar putea avea efecte majore din perspectiva viitorului nostru. Este timpul să schimbăm ceva, nu doar să ne dorim schimbarea. Este timpul să nu mai așteptăm să ne pice această schimbare și să muncim pentru ea. Si care este cel mai simplu mod în care să putem face asta? Având în vedere că suntem conștienți de spiritualitatea noastră, suntem în stare să observăm ce manifestăm și că suntem co-creatorii universului nostru, iar un gând pozitiv este amplificat prin vizualizare si meditatie asupra lui.

Un gând pozitiv este extrem de puternic pentru intreaga ființă, dar 1000 de gânduri îndreptate în aceeași direcție, dar 10 000? Este important să lucrăm cu această energie dată de lună și să manifestăm ce e mai bine pentru noi toți prin ancorarea iubirii, armoniei, păcii și nu în ultimul rând, vindecării traumelor.

 

Ghidul pentru meditație se găsește la acest link:

https://www.youtube.com/watch?v=3rGQbR7AQxU

 

 

O lună forțoasă! 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: