Astro-Coaching,  Holistic Coaching

Luna plină în Scorpion – Putere și Transformare

Suntem în plină Lună Plină în Scorpion și vrem să înțelegem ce se întâmplă cu noi în aceste zile. 

 

despre Lună Plină

 

Una din trăsăturile unei Luni Pline este aceea a subconștientului ce devine aproape conștient, iar noi avem oportunitatea să eliberăm de negativități și să vindecăm sectorul din viața noastră care este guvernat de semnul în care se află Luna. Efectele Lunii Pline durează câteva zile și este bine să ne informăm pentru o bună autocunoaștere. 

Luna Plină este un fenomen puternic. Ce se întâmplă acum poate fi văzut ca un portal prin care emoțiile și energiile negative stocate în subconștient pot ieși la suprafață, acceptate și eliberate.

Avem nevoie de o conștientizare colectivă pentru a ne proteja și de acele lucruri pe care nu le putem vindeca sau de cele care pot intra cu ușurință prin portal și care ne pot manipula subconștientul, iar noi să rămânem închiși într-o buclă de emoții care ne pot afecta pe termen lung. Pentru a ne oferi noi înșine o mică protecție, putem sa avem cu noi cateva cristale de turmalină sau să ne imaginăm din moment în moment că suntem in interiorul unui balon alb și suntem protejați de el.

Putem să ne accesăm foarte ușor subconștientul atunci când medităm cu ocazia acestui fenomen, iar prin meditație alegem ce dăm drumul și ce păstram pentru a merge mai departe. Așa ne putem accesa puterea personala și avem în totalitate liberul arbitru. Menționăm că această meditație nu trebuie să se facă fără protecția pe care am subliniat-o mai sus.

 

…Luna Plină în Scorpion ( cu maximul în data de 30 aprilie, ora 03:59 ) 

 

Ne va duce în pragul în care vom resimți răni vechi în ceea ce privește teama și trădarea, va scoate acele frici la suprafața, frica de abandon. Vom vrea să disecăm totul până la osul problemei si dacă nu ne controlăm vom arunca reproșuri acide celorlalți și vom încheia relații din motive aberante. Ne vom gândi la bani și puterea pe care o exercitam asupra celorlalți. Ne vom gândi că am fost înșelați la un moment dat și există posibilitatea victimizării și aruncării vinei pe ceilalți.

Chiar dacă există aspecte negative, vom avea instincte creative și vom vrea să ne punem în aplicare lucruri, idei și metode la care am visat cu pasiune. 

Sexualitatea este o temă amplificată. Se poate pune problema apariției unor probleme fizice pe acest fond, dar si libidoul poate fi crescut și vom fi mai pasionali. Vom putea folosi această energie sexuală amplificată pentru a medita și de a lucra cu ea pentru a manifesta dorințe și de a ne îndeplini obiective.

Ne vom îndrepta atenția către lucruri ascunse și vom vrea să aflăm adevăruri prin moduri neconvenționale. Divinația, astrologia și tot ce ține de ocult va fi luat în vizor și vom răsfoi cărți vechi pentru a ajunge la concepte și lucruri primordiale. Cum am mai spus, ne va interesa nucleul unor evenimente sau lucruri sociale, sămânța și straturile programării mentale ce provin din subconștient.

E timpul să ne oprim puțin, să ne punem întrebări și să ne gândim la faptul că putem evolua transformându-ne. Ca să ne transformăm trebuie să înțelegem și să iertăm după ce înțelegem. După ce iertăm, putem să ne eliberăm. E timpul să nu mai fim răi cu noi înșine și sa ne dăm răgaz învățându-ne să ne iubim. E important să ne acceptăm pe noi înșine pentru a reuși sa-i acceptăm pe ceilalți. Să nu ne mai criticăm la orice pas chinuindu-ne să supraviețuim într-un sistem plin de defecte care e pe cale să se dărâme. Suntem în mișcare și în plină transformare. Schimbarea vine de la noi prin noi, apoi îi ajutăm și pe ceilalți.

Neptun susține Luna și amplifică trăsăturile. Așa că ar trebui să ne așteptăm la  vise lucide și mesaje în vise, la o intuiție puternică și la romantism, dar să nu excludem confuzia care poate să apară și să ne susțină negativitatea și emoțiile abundente. Putem fi foarte vulnerabili și să cădem pradă atacurilor psihice, dar putem cădea și în transe. 

Avem ajutor și de la Saturn care ne trage spre realitate și parcă nu ne lasă să deraiem în totalitate. 

Puterea acestui eveniment este mare și este foarte important modul în care folosim această putere pentru că dacă am înțelege toți acest lucru și am fi toți orientați pozitiv, totul s-ar transforma cu ajutorul acestor fenomene naturale. Magia este în noi și toți ne dorim vindecare într-un mod sau altul – Vindecarea rănilor de acum și vindecarea rănilor pe care le moștenim cu toții genetic sau prin modelele culturale. Suntem interconectați și gata să aderăm la un bine suprem și la o conștientizare colectivă.

 

O lună fructuoasă!

 

 

 

sursa foto: www.pexels.com

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: