Astro-Coaching,  Holistic Coaching

Senzații de vară și Lună Plină în Capricorn

Dimineața zilei de 28 iunie ne va găsi ținând în brațe o frumoasă Luna Plină în Capricorn ce a venit cu mult bagaj după ea. 

Luna Plină în sine este un moment în care ies la suprafață emoții pe care nu le băgăm în seamă și trec neobservate. Este o perioadă intensă în care putem medita pentru a înlătura negativitățile, toxicitatea și diferite reziduuri. Luna Plină în Capricorn ne pune la muncă și la reflectat și ne ajută să ne trezim la realitate și să tăiem din ce nu ne mai folosește într-un mod foarte lucid. Ne pune la aranjat scheme, conceput programe și avem intenția de a ne urma proprii pași sau propriul ritual.

Acest moment al lunii ne aduce în punctul în care ne vom recunoaște nouă înșine problemele și situațiile în care ne aflăm, dar fiind printre atâtea planete care aparent se „îmbolnăvesc” de „boala Retrogradării” nu ne ajută prea mult, iar negativitatea care iese la suprafață va fi simțită din plin. Nu va fi o eliberare ușoară, dar va fi una benefică. Acest simț al realității ne va arunca în groapa cu melancolie pentru câteva zile din cauza energiei schimbate între Lună și Saturn. Ne vom distanța de ceilalți și cert e că aproape toată lumea din jurul nostru se va simți ciudat, pluvial și empatia se va răcori,  va fi la cote scăzute, iar noi ne vom conecta mai greu unul cu celălalt.

Ce ne facem cu restul planetelor ce retrogradează?

Avem deja un Neptun Retrograd în Pești cu o trimitere la realitate, un Pluto Retrograd in Capricorn care ne va forța să dăm drumul lucrurilor care ne obsedează și o prezență saturniană foarte amplificată. Această prezență saturniană ne influențează și nu ne lasă să înaintăm în ceea ce ne propunem până nu terminăm de destructurat și nu refacem ce nu este făcut cum trebuie. Ne taie din rații ne lasă să găsim căi de supraviețuire pe care nu le cunoșteam până acum. Vine cu lecția corectitudinii și ne dă cu linia la palmă de fiecare dată când „greșim”.

Saturn Retrograd în Capricorn, ne duce cu forța de unde am plecat acum câteva luni pentru a ne mai trece prin anumite procese pe care ar trebui să le rezolvăm altfel, mai conștiincioși și mai atenți și după un plan mai bine pus la punct. Vrea să ne facă mai responsabili.  Simțim deja anxietate, restricții și sentimentul de sațietate. Ne face să realizăm de ce simțim acea anxietate și unde anume suntem nesiguri, ne subliniază unde sunt problemele cărora nu le-am făcut față și am trecut peste ele, pentru ca în faza lui directă să trecem mai departe într-un alt stadiu cu toate socotelile încheiate.

Jupiter în Scorpion mai are puțin până când își reia mersul direct, iar din martie până acum totul am făcut multe incursiuni în interiorul nostru și ne-am pus întrebări, am încercat să ne vindecăm, ne-am pus probleme în privința puterii personale, puterii noastre asupra celorlalți, influența noastră în societate. Ni s-a sugerat ca avem nevoie de timp pentru transformarea personală și am reflectat asupra evoluției noastre personale și unde ne aflăm. Cu alte cuvinte,  retrogradarea lui Jupiter a însemnat că a trebuit să evaluăm în ce stadiu al evoluției suntem. A trebuit sa lucrăm mai mult cu noi fără să primim recompense și fără să ne concentrăm la alte lucruri. Ne-am întors înapoi pentru a ne da seama unde am exagerat, unde am vrut mai mult din cauza unui ego și cat de lacomi am fost.

 

Ultimul care a luat și el boala mersului în retrograd este Marte care ne va învăța cum să ne alegem bătăliile. Marte Retrograd în Vărsător și Capricorn ne va face să nu mai răspundem cu aceeași agresivitate de până acum și vom reflecta mai mult asupra impulsurilor pe care le simțim. Devenim mai interiorizați, dar nici frustrările nu vor mai fi eliberate ca și până acum. Asta va înseamna că unii vor fi sub presiune și frustrările lor se vor multiplica. Alții se vor gândi cum să-și drămuiască energia și cum să o atribuie unui stil sănătos de viață, cum să n-o mai irosească pe lucruri irelevante. În ce categorie alegem să fim? În aceea în care alegem să ne ordonăm sau în aceea în care suntem luați prin surprindere, nu ne valorificăm și alegem haosul? Energia sexuală va fi sub tensiune și greu de exprimat sau exprimată într-un mod haotic. Pot interveni abuzuri asupra femeilor, iar din cauza tensiunii se pot înțelege greșit acțiuni, vorbe, s.a.m.d.

Momentul de Lună Plină în Capricorn nu este deloc ușor, dar il vom avea pe Uranus ca un mic salvator care ne ajută în procesul de eliberare, de scurgere al negativităților.

În curând vom vorbi de doua mari aspecte care ne vor imbunătăți vizibil starea de spirit și rata de manifestare a dorințelor noastre.

 

O Lună Plină cât mai liniștită!

 

Foto: pexels.com

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: