Astro-Coaching,  Holistic Coaching

Înghețată la Trigon

Unii așteaptă următorul meci, alții zilele de vacanță, iar noi vrem doar să trecem cu bine prin această perioadă care ne transformă substanțial.

 

Tot ce se întâmplă acum ne îndeamnă la interiorizare și revizuire, la decelerare. Deși pare că nu ne mai vedem capul de treabă, adevărata treabă este cu noi înșine. Atâtea planete în retrograd și aspectele aferente ne înconjoară ca să ne retragem în noi și să începem construcția templului. Trebuie să ne limpezim interiorul și să dăm drumul la ce nu ne mai folosește. Asta e o tematică preponderentă în aceste luni. Unora dintre noi li se deschid răni vechi ce dor. Unora le revin problemele cu ei așa numite “adolescentine” – probleme de identitate, complexe fizice, neacceptare, frica de a fi judecat, anxietatea. Simțim furie, furie inexplicabilă și ne concentrăm asupra problemei în loc să ne concentrăm pe soluție.

Sperăm să dăm afară din casă frustrările și să ne apucăm de interminabila curățenie generală. Suntem sătui, dar este o perioadă care ne abordează altfel. Înainte să dăm drumul, trebuie să facem pace, să iertăm și să ne iertăm. Să înțelegem că în spatele a tot ce a fost și tot ce am simțit sunt foarte multe considerente “tehnice”. Credințele noastre, programarea mentală, traumele și moștenirea lor. Chiar dacă plutim într-o mare de frământări și în plină furtună, norii se vor sparge și vom reuși să ne calmăm pentru câteva zile armonioase.

În postarea trecută, am menționat că se vor forma două aspecte astrologice majore de tip trigon care ne vor echilibra. Aceste aspecte se vor intersecta și vor forma o hexagramă, element ce simbolizează uniunea dintre feminin și masculin, dizolvarea polarității; așa zisa “precum în cer, așa și pe pământ”, îmbinarea celor două tărâmuri – cel fizic și cel spiritual, manifestarea dorințelor așa că haideți să respirăm puțin, să savurăm o înghețată 🙂 și să vedem cum va decurge această mică pauză de la scufundările emoționale pe care le tot exersăm de la un timp.

Această hexagramă va activa cu toată forța în perioada 10 -13 iulie, așa că practic vom avea 4 zile de vacantă până când vom reveni la deconstruit și construit . Aceste procese  vor reîncepe cu un moment de Lună Nouă foarte important despre care vom vorbi curând. Chiar dacă multe planete vor fi în retrograd, vom primi niște energii benefice prin  relația care se formează între Venus, Saturn, Uranus și relația între Soare, Jupiter și Neptun – deci două triunghiuri amoroase si jucăușe care sunt vecine și se înțeleg bine pentru că vorbim de zodiile de Apă și Pământ în care aceste planete se află.

Atitudinea noastră va fi mai pozitivă pentru că vom fi mai responsabili și mai reali cu cei din jur. Vom face o pauză din a fi “drama queens” și chiar vom ajunge să avem din nou empatie și compasiune pentru cei cu care relaționăm. Ne reîncărcăm bateriile iubind și arătând asta. Ne vom exprima creativ și vom vrea să experimentăm lucruri noi pe care chiar le vom duce la capăt dacă vom ține cont foarte mult de structură. E momentul propice pentru aventuri romantice noi, dar care nu vor dura prea mult. Vom vrea să experimentăm alt tip de viață și să vedem alte culturi, practic avem și noi în sfârșit 4 zile cu adevărat văratice.

via GIPHY

Se va simți o armonie în relațiile cu cei mai în vârstă, cu părinții și cu cei cu autoritate, iar respectul între oameni va fi mai consolidat. Vor interveni tot felul de schimbări în viața noastră de zi cu zi care nu ne vor incomoda și există posibilitatea ca intențiile și ceea ce vizualizăm sa se materializeze spontan 😉 . Libertatea se va îmbina cu responsabilitatea și vor face cuplul perfect. Încă un lucru de menționat este că acum va fi mult mai ușor să înțelegem domenii pe care le credeam a fi complicate (mate și chineză 😀 ).

Relația Soare-Jupiter o să ne aducă și acel strop de entuziasm pe care ni-l tot dorim de ceva vreme și vom fi preocupați de dezvoltarea noastră spirituală. Ne vom întreba în ce stadiu suntem și cred că vom avea un aer de mulțumire, până când vom începe un alt pas al evoluției personale. Se pot ivi oportunități de tot felul mai ales dacă suntem interesați de necunoscut sau de țări străine și alte culturi. Vom simți ca avem o misiune spirituală pe care trebuie s-o ducem la bun sfârșit.

După cum am mai menționat, nivelul de empatie va crește și vom avea o înțelegere mult mai profundă a tot ceea ce se întâmpla cu cei din jur. Vom fi mai caritabili și nu vom mai ignora. Și ceilalți trec prin trăiri asemănătoare datorită sau din cauza (depinde de perspectivă) acestor energii care se imprimă la nivel psihic. Este momentul în care aceste trăiri pot fi folosite ca resurse în scopuri creative, în scopuri artistice pentru că în aceste zile ne putem exprima esența. Transformă o povară în resursă, canalizând-o corect!

via GIPHY

Recomand să avem în vedere faptul că chiar dacă unele planete vor ieși din retrograd, Marte este un caz special prin simplul fapt că după ce că este în retrograd, este și în conjuncție cu Nodul Sud. În cuvinte simple, Nodul Sud este strâns legat de karmă și de încărcătura pe care o avem din viața anterioară, zona de confort și ce ne trage în jos așa că în perioada asta apar oameni cu care avem o relație karmică, pentru a termina această relație sau vor apărea traume moștenite și o deschidere mai mare la rezolvarea lor. Rezolvarea acestora nu se face ușor, iar Marte Retrograd le ține ca să le înțelegem și să ajungem la o stare de sațietate.

Marte în Retrograd poate produce multă frustrare atunci când ne vedem blocați sau nu ne merge ceva.  Este bine să nu începem proiecte lungi acum sau relații pentru că trebuie doar să stăm și să revizuim trecutul, altfel există posibilitatea de o terminare bruscă, frustrantă și dureroasă a ceea ce începem.

E o prioadă în care suntem mai predispuși la extreme. Să ne îngrășăm sau să slabim brusc. Acum internalizăm totul și mâncăm planete la toate mesele. Fiți blânzi cu voi și acordați-vă răgaz! E timpul să ne punem pe primul plan pentru ca, în timp, să devenim apți pentru a-i ajuta și pe ceilalți.

Peste câteva zile, vom vorbi despre Luna nouă și eclipse. Fiți pe fază, vom și medita!

via GIPHY

 

 

O lună ușoară!

 

 

 

 

 

Photo by Brooke Lark on Unsplash

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *