Astro-Coaching,  Holistic Coaching

Lună Nouă + Eclipsă parțială de Soare = Schimbare

Luna Nouă de pe 13 iulie 05:48 anunță cu surle și trâmbițe sezonul eclipselor și debutează chiar cu o eclipsă parțială de Soare, căreia îi vom dedica o meditație la sfârșitul acestui articol.

Luna nouă se va regăsi în zodia Racului, semn zodiacal de Apă încărcat cu o puternică energie feminină. Această Lună se încadrează perfect în peisajul astral de acum și ne îndeamnă și ea la introspecție, la reînceperea  procesului interior de construcție a templului, de spre care vorbeam acum câteva zile.

Racul este o zodie a feminității, a creativității și a intuiției. Luna în Rac este la ea acasă, ne trimite energie pozitivă și vrea să ne echilibrăm. Ne vrea dedicați nouă și emoțiilor noastre.

Luna este la fel de importantă ca și Soarele într-o hartă natală, ea stând aproape de sufletul nostru, guvernând emoțiile, psihicul, ce ținem sacru în adâncul ființei noastre, zona de confort și armonia, mesajele pe care le primim de pe alte tărâmuri, relația cu mama din primii ani de viață și moștenirea emoțională de la ea. Luna ne mai indică locul din univers unde ne simțim acasă, domeniul care ne este cel mai familiar. Luna ne definește și capacitatea nostră de adaptare la exterior, independența emoțională, conflictul interior și comunică energetic cu Soarele. Luna face parte din cuplul Senzație alături de Venus, una din cele 4 funcții ale ființei definite de Jung, aceste funcții fiind: Senzație, Sentiment, Intuiție, Gândire

La momentul de Lună Nouă în Rac suntem prezenți cu totul și gata de intenție și de acțiune. Ce este în interior, este și în exterior și se aliniază. Luna nouă ne dă sentimentul de realitate și ne arată clar unde suntem pe toate planurile pentru ca noi să acționăm. Vom fi mai emoționali, dar și mai eliberați. Ascendentul momentului va fi tot în Rac, iar acest triunghi sacru va fi echilateral. Vom fi reali și vom acționa după cum vom simți. Vorbim de o energie creatoare foarte puternică, iar obiectivele pe care putem să le setăm acum se pot materializa foarte ușor deoarece amprenta noastră energetică va fi în totalitate în acest proces. Vom stii ce vrem cu adevărat și vom acționa ca atare.

Hexagrama mai este activă, și chiar dacă avem încă planete în retrograd se simte o energie eliberatoare în aer. Mai avem și trigonul Lună – Jupiter care ne face mai joviali, mai calzi, mai deschiși și încrezători. Ajută la vindecarea copilului din noi. Deja e o stare plăcută care ne face psihicul să fie mai puternic și rezistent pentru ce va avea să vină, iar trigonul Lună-Neptun ne arată că în aceste momente, idealul poate fi realizat. Există foarte multe energii puternice și pozitive care vor echilibra marile opozitii ale Soarelui și Lunii cu Pluto și cu Luna Neagră din Capricorn ce ne vor în profundă criză și în toane. Axa Rac – Capricorn este cea afectată, iar energia grea ce stă asupra Capricornului va fi transmutată. Energia elementului Pământ în care planetele Venus, Saturn și Uranus se regăsesc și se armonizează, ne ajută la acea doză de realitate și nu ne vom mai ascunde. Ne vom îndrepta atenția către a ne urma visurile, misiunea și pasiunea și ni se creează toate premizele pentru asta.

Eclipsa Parțială de Soare se alătură momentului de Lună Nouă și reprezintă un Portal prin care se amplifică energiile deja existente și ne aruncă în direcția misiunii noastre. E un moment foarte puternic și de aceea este indicat să fim cât mai sinceri cu noi înșine. Efectele eclipsei se vor simți și în următoarele șase luni. Temele acestor fenomene vor fi intimitatea, familiaritatea, originile, creativitatea și pasiunea. Eclipsa ne va transforma prin distrugere și creație și ne va da marele șut afară din zona de confort. Se va crea o trezire in masă și ne vom reaminti cine suntem. Este o perioadă în care se pune problema de familiaritatea sufletului, de găsire a sufletelor înrudite, de conștientizare. Eclipsa de pe 13 iulie face posibilă echilibrarea energiei feminine și a celei masculine, inclusiv trezirea energiei masculine cu dorința de vindecare datorită conjunctiei Soarelui cu Sirius – care ne arată cum să fii un războinic al luminii.

Ziua de Vineri, 13 iulie are un fond feminin, iar în comunitatea păgână se făceau tot felul de ritualuri. Era văzută ca ziua în care se celebra Zeița ce a avut diferite nume în funcție de cultură – Venus, Freya, iar 13 sunt ciclurile lunare, luna infuzându-ne oricum cu energie feminină.  În această zi a uniunii femininului cu masculinului, sunt potrivite ritualurile tantrice și meditațiile pentru vindecarea sexualității. Numărul 13 este pozitiv contrar superstițiilor și semnifică creația, construcția și fertilitatea.

Mai jos, vă voi oferi o meditație importantă care se va face fix de Lună Nouă și pe care o putem începe la  ora 05:45. Știm ca este greu din cauza obligațiilor noastre zilnice, dar sunt convinsă că foarte multă lume se va mobiliza. Ea este pentru Reîntoarcerea Zeiței.

  1.  Relaxează-ți mintea și corpul apoi concentrează-te asupra respirației pentru câteva minute.
  2. Vizualizați un stâlp de lumină roz care este emanat de Soarele din Centrul Galactic și trece prin corpul vostru până în centrul Pământului. Păstrați acest stâlp de lumină activ pentru câteva minute. Apoi vizualizați o prezență feminină iubitoare în forma unei frumoase Zeițe care coboară din cer și intră în corpul vostru fizic. Această prezență vă va armoniza femeia voastră interioară și vă va face mai iubitoari. Rămâneți cu prezența ei pentru o vreme.
  3. Vizualizați viitorul spiritual splendid pentru omenire, cu bărbații și femeile înțelegându-se perfect, cu societatea noastră crescând dincolo de nevoia de războaie și conflicte, deoarece toate entitățile întunecate, fizice și non-fizice, sunt îndepărtate de pe planeta noastră. Vizualizați toate rănile omenirii vindecate, toată omenirea fiind inspirată și îndrumată de propria legătură cu Sufletul și Sursa fiind în echilibrul perfect al aspectelor lor interioare masculine și feminine.

Cu ocazia acestei mirifice zi, LunarCrescent își setează un obiectiv și anunță lansarea site-ului oficial la sfârșitul lunii August! 😀

 

O lună frumoasă!

 

 

Photo by Francesco Paggiaro from Pexels

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: