Astro-Coaching,  Dezvoltare Personală,  Holistic Coaching

Lună nouă și RetroVenus printre frunze și dovleci

Dimineața de 9 octombrie a debutat cu o Lună Nouă în Balanță și ne-am trezit ceva mai energizați față de diminețile trecute.

Am primit un mic șut pentru a ne gândi la viitor și pentru a face planuri în sensul acesta. Aceste planuri și idei au un iz recurent și par asemănătoare celor pe care le aveam prin ianuarie așa că haideți să ne gândim puțin la ce planuri ne făceam și ce obiective ne setam după revelion în legătură cu relațiile în care eram implicați.

Energia se învârte în jurul relațiilor și suntem setați să îi vedem pe ceilalți ca pe niște posibili parteneri de afaceri sau destul de implicați în planurile noastre. Această energie se prezintă a fi pozitivă și îmbietoare, dar e posibil ca totul să ia o turnură extremă și să avem stări de combativitate, de rivalitate sau invidie, emoții care ne-ar putea afecta fizic.

Va interveni Ceres care este în conjuncție cu Luna Nouă și ne va mângâia ușor (poate prea ușor) reamintindu-ne să ne îndreptăm atenția către familie, către hrana spirituală și să ne gândim la faptul că afacerile bune se fac în familie. Accentul va fi pus pe copii și pe energia feminină, creatoare și vindecătoare și vom avea 2 săptămâni de prosperitate în munca depusă.

Venus Retrograd în Scorpion și-a început munca într-un mod intens. Am stat și am observat relațiile celorlalți, le-am discutat, unii și-au aruncat cu noroi prin prisma programării mentale și a credințelor din subconștient, dar nu uitați că RetroVenus în Scorpion vrea să ajungă în subconștient și să ne scoată la suprafață toate reziduurile sub formă de anomalii.

Venus își continuă munca în a transforma perspectiva noastră asupra relațiilor cu noi înșine, apoi cu ceilalți. Ne readuce sentimente și emoții pe care le credeam uitate pentru a le putea transmuta și pentru a face diferența între ce am învățat că suntem și ce am învățat să simțim cu ceea ce suntem și ce simțim cu adevărat. Ea ne dă lecția iubirii de sine pentru că astfel ne vom putea iubi aproapele.

E cazul să ajungem la nucleul nostru și să nu ne mai ascundem după deget, să nu ne mai găsim scuze și să nu ne mai mințim pentru că ne credem propriile minciuni și suntem ignoranți. Haideți să medităm și să ne lăsăm să conștientizăm of-urile.

via GIPHY

RetroVenus ne va oferi 40 de zile de post și muncă interioară. Ne aduce în prim-plan relația cu noi înșine și vom descoperi noi căi pentru a ne transforma. Căi spirituale, posibil și ne vom simți singuri, dar vom fi mult mai creativi deslușind tot ce simțim. Le punem pe hârtie? Reușim să creăm, să hașurăm, să tragem niște linii? Oare cum va arăta tabloul toamnei noastre pe 16 noiembrie când Venus își va relua mersul direct?

Octombrie ne inspiră și vrem să capturăm cât mai multe momente alături de coloritul bogat. Până la Samhain nu mai este mult și vom trece pragul în care ne vom interioriza, va veni perioada întunecată a anului în care ne vom retrage. Acum este momentul perfect pentru a creea, pentru a fotografia, a desena și a scrie tot ce ne spune Octombrie. Este o lună perfectă și apogeul toamnei, în care totul este îmbelșugat și avem ocazia să mergem în natură sau să vedem locuri noi. Chiar și o plimbare în parc este îndeajuns pentru a ne reîncărca și pentru a ne inspira pentru că lumina, copacii și temperatura creează o natură perfectă. Este momentul să ne bucurăm și momentul pentru a fi recunoscători, pentru a face provizii pe care le vom putea împărți la un moment dat când va fi nevoie…

 

O lună introspectivă!

 

Sursa foto: Laurențiu Angheluță

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: