Astro-Coaching,  Holistic Coaching

Lună Nouă în Capricorn și Eclipsă Parțială de Soare

A venit momentul să celebrăm prima fază a Lunii și prima eclipsă de Soare din acest an. Luna Nouă în Capricorn ajunge la noi Duminică, pe 6 ianuarie, ora 3:29 dimineața însoțită de o puternică eclipsă și vor face un duet perfect în transformarea noastră la nivel subtil. E momentul să ne gândim profund la obiectivele pe care am vrea să le setăm pentru că vor trece prin portalul Eclipsei.

Luna nouă marchează o perioadă de început și primul pas în conceperea unor planuri. Fiind în Capricorn, această fază a Lunii este foarte energică și se simte bine având în vedere că este într-o zodie ce inițiază, emite idei și concepe strategii pe baza resurselor.

Încununându-se cu această eclipsă ce va fi parțială, vom fi scoși din zona noastră de confort, căutând și alte opțiuni în vederea obiectivelor pe care le vrem îndeplinite. Eclipsa poartă o energie destul de brutală făcându-ne să considerăm orice mic sau mare șut ca pe un pas înainte. Cu această ocazie, manifestarea ideilor stă foarte aproape de noi, având ca resurse o creativitate excesivă.

via GIPHY

Se pot întâmpla multe lucruri în această perioadă care pot fi văzute ca ‘picate din cer’, sau se pot termina anumite situații în care ne aflăm, foarte brusc, pentru a lua totul de la zero într-o lumină nouă. Eclipsa e un portal care amplifică și transmută energia. Să nu avem impresia totuși că acele lucruri ‘picate din cer’ sunt cumva nerevizuite. Ele au fost gândite ca pe o posibilitate, la un moment dat, pentru că… haideți să nu uităm în ce zodie se află Luna. Hehe.

Haideți să repetăm! Setăm obiective mari de data asta. Mentalul nostru nu iese, în această perioadă, din capitolul Transformări, Destructurări și Restructurări. Capricornul are atâtea pe cap – Luna, Soare, Mercur, Saturn, Pluto. Ne gândim numai la ‘business’, carieră, muncă, vedem numai planuri, verificăm resursele și avem un ciudat chef de muncă. Parcă ne e lene să stăm.

via GIPHY

Avem multă treabă: lecții, transformare, viziune, emoții, iar exprimarea va fi defectuoasă. Marte e în Berbec și va face o cuadratură cu Mercur și Saturn. Vom fi critici, impulsivi și vom întâmpina piedici, dar nimic nu ne oprește. Vom avea o energie mentală combativă și ne vom băga în treburile celorlalți, dar cu toate astea nu ne vom abate de la drumul nostru propus pentru că aproape toată energia se duce într-un punct.

Neptun în Pești ne va da un moment de respiro, un echilibru și va îndulci această agresivitate ce face ca drumul să fie cu gropi și denivelări. Ne transmite mesaje, umblă la intuiție și ne lasă să vedem și frumosul fiind creativi eliberând reziduurile. Neptun se va da bine pe lângă Saturn pentru a ne scoate puțin din ordinea lui obsesivă.

Să nu uităm că toată această energie va fi amplificată de eclipsă și ne vom zdruncina puțin pe ritmuri plutoniene. Efectele unei eclipse durează aproximativ șase luni și vom ieși puțin șifonați, dar transformați și cu o viziune mai bună asupra misiunii noastre și a obiectivului major al vieții noastre.

Între timp, noi ne vom concentra forțele să vă spunem o frumoasă poveste ce se va petrece la următoarea Lună Plină ce va fi însoțită și ea de o eclipsă de Lună și de o configurație astrală inedită. 🙂

O lună frumoasă!

 

Foto: Laurențiu Angheluță

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: