Astro-Coaching,  Holistic Coaching

Informații esențiale pentru Eclipsa de Lună și Luna Plină în Leu

Luna Plină și Eclipsa lunii Ianuarie ne vor întâmpina cu artificii pentru că în afara acestor fenomene, se vor regăsi foarte multe aspecte ignorate în general. Întregul rezultat va fi un fenomen care nu s-a mai petrecut și pe care îl vom simți din plin. 

Vom fi destabilizați, iar energia de care vom vorbi este foarte puternică și va trece prin portalul eclipsei de lună pentru a fi ancorată pe planeta noastră prin meditație. Eclipsa va fi Luni pe 21 ianuarie, iar maximul eclipsei se va regăsi  la momentul 07:12 am.

O influență majora o vor avea Luna, Nodurile Lunare, Uranus, Mercur, dar în piesa de teatru vor intra și alte personaje importante și destul de ignorate. Vom mai aminti de rolul lui Saturn și al lui Pluto, roluri pe care le vor avea după eclipsă.

Luna Plină este un moment al manifestării, un moment pentru a culege roadele și pentru a ne elibera de reziduurile care zac în subconștient. Această lună va fi în semnul Leului și va pune accent pe exprimarea dorinței inimii și pe eul nostru. Vom vorbi și gândi cu inima.

Eclipsa de Lună va aduce în sine foarte multe sentimente, emoții și va amplifica Luna Plină. Ea, fiind în strânsă relație cu Nodurile Lunare, va activa Nodul Nord. De când Nodul Nord s-a mutat în zodia Racului, oamenii au început să se uite în spate la tradiții, la credințe și la ce au moștenit pe cale maternă.

Mulți oameni au început să se îndrepte către diferite tehnici de vindecare.

S-a creat o dorință colectivă de rezolvare a traumelor ce vin din această zonă (din partea mamei) pentru că Nodul Sud în Capricorn pune accent pe ceea ce nu este bine în societate, pe patriarhatul tradițional și cum acesta ar trebui să se schimbe pentru ca traumele moștenite să înceapă a fi vindecate. Mulți oameni au început să se îndrepte către diferite tehnici de vindecare.

Revenind la eclipsă, aceasta activând Nodul Nord, va fi creat un moment de eliberare în masă a multor dintre negativități. Vom putea face asta alegând conștient să medităm vizualizând acest lucru.

Vor fi foarte multe persoane care se vor trezi și se vor trezi în plină anxietate pentru că își vor da seama cu adevărat despre ceea ce este în jur. Vor vedea clar efectele societății defectuoase și opresive. Va începe sa se restructureze totul. Nu e ușor și toți vom fi dezarmați pentru că vindecarea nu e ușoară. Dar vom alege să ne regăsim printre mormanele de programe care ne-au fost instalate de când ne știm.

Oare cine suntem fără ele? E timpul să ne asumăm responsabilitatea schimbării și să ne acceptăm toate laturile, să ne întoarcem spre noi pentru a-i putea accepta și pe ceilalți fără critică și judecata gratuită.

Anxietatea de care am vorbit este cauzată și de toate planetele care sunt în semnul Capricornului. Mercur, Saturn, Pluto și Nodul Sud. Uranus îl provoacă pe Mercur și pe Nodul Nord asta însemnând că dorința noastră de eliberare va fi cu atât mai mare cu cât am fost presați și închiși. Închiși în sistem, închiși în noi sau în situațiile noastre. Vom putea vedea totul din alte puncte de vedere și vom găsi soluții la care nu ne gândeam pentru problemele noastre. Există un potențial mare pentru adevărul  universal – să iasă la iveală subit prin media și prin alte căi de comunicare.

 

libertate eclipsa luna
libertate

Photo by Kalen Emsley on Unsplash

 

Aspecte…

Vom tinde către independență și vom vrea să ieșim din tiparele sociale vechi. Va trebui să ne luptăm pentru noi și pentru ceea ce vrem. E un moment revoluționar. Trebuie doar să pășim conștient către acesta pentru că Uranus e în opoziție cu asteroidul Pallas Athena și asta înseamnă că vom avea o strategie instinctivă și vom fi pregătiți pentru orice lucru șocant. La urma urmei, vom fi neînfricați în orice va avea să vină.

Vom coopera cu ceilalți și ne vom ajuta unii pe alții găsind soluții inovatoare. Eris (planeta pitică și transneptuniană din Sistemul Solar) îl ia la întrecere pe Mercur și ne face să ducem o luptă interioară intre securitate și necunoscut. Oricum, femininul devine războinic prin Eris și Pallas. Vindecarea femininului reiese și din aspectul pe care Sirius il face cu Marte și din faptul că stă aproape de Nodul Nord. Se vor rupe barierele patriarhatului.

[…]această energie masivă care vine spre noi se amplifică prin Eclipsa de Lună din Leu, dar care stă foarte aproape de Rac și îi dă o notă de redescoperire a valorii personale[…]

Pătratul format din zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) se va activa puternic pentru că în fiecare dintre aceste semne va sta un element care vindecă, transformă sau care rupe barierele, iar această energie masivă ce vine către noi se amplifică prin Eclipsa de Lună din Leu, dar care stă foarte aproape de Rac și îi dă o notă de redescoperire a valorii personale, de regăsirea puterii și a individualității, iar copilul interior va începe să se vindece. Eclipsa ne împinge spre trezire și libertate. Este un moment vindecător, dar brutal, vom avea stări emoționale conflictuale și ne vom zvârcoli puțin în nopțile ce vor urma.

Este o perioadă de curățare karmică, iar acest lucru este relația dintre cele două eclipse – cea de la începutul lunii și cea de acum care pune accent pe manifestare, iar efectele lor durează câteva luni bune. Toate planetele din Capricorn arată cu degetul spre destructurare și transformare, iar la conjuncția perfectă de anul viitor dintre Pluto și Saturn se va putea schimba arhetipul planetei Saturn. Limitele, structura și stâlpii societății vor avea un alt sens.

O lună frumoasă!

Photo by GEORGE DESIPRIS from Pexels

2 Comments

  • Maria Coldea

    Foarte interesant! Dar m-aș bucura daca efectul asupra noastră ar fi chiar așa cum il descrieți, că o eliberare de jugul acestei societăți de consum, nedreaptă și depășită! E prea multă suferință pe Terra și prea multă nedreptate!

    • claudia

      Momentul acesta va fi un moment inițial ce ne va schimba subconștientul, dar din păcate totul se misca în ritmul nostru, lent. Trebuie să facem in mod colectiv alegeri conștiente spre bine, chiar dacă avem impresia că suntem sleiți de puteri pentru a merge mai departe pentru că acum, lupta va fi mai ușoară – se creează niște oportunități ce se vor manifesta cu siguranță în timp deoarece efectul eclipselor durează aproximativ 6 luni. Mulțumim pentru comentariu.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: