Astro-Coaching,  Holistic Coaching

Luna Plină în Fecioară și darurile sale

Luna Plină în Fecioară vine ca un dar cosmic care va pune accentul pe vindecare. Marți, 19 februarie, în jurul orei 17:50, se va contura fenomenul de Lună Plină. Cu ajutorul acestui fenomen, noi vom fi capabili să aducem la suprafață multe lucruri ce trebuiesc a fi vindecate.

Coloana sonoră pentru acest articol

 

Faza de Lună Plină il va activa pe Chiron care este pe ultima sută de metri în Pești, iar la momentul de maxim el va fi în Berbec. Acest moment de tranziție denotă o stare generală proastă, iar zilele de 18 și 19 februarie vor fi pline de emoții și sentimente.

Aceste emoții vor fi legate de faptul ca nu ne mai regăsim în viața de zi cu zi și suntem într-o continuă căutare a sinelui. Ne victimizăm și cu ajutorul Lunii vom aduce tot ceea ce simțim la suprafață pentru a fi disecat, iar mai târziu pentru a fi vindecat. Fecioara analizează și ia totul pas cu pas.

Relația Fecioară – Pești este o relație dezvoltată pe fondul serviciului adus. Fecioara poartă sarcina de a finaliza lucrurile. Ea rezolva situațiile ce prezintă lacune și vindecă acolo unde sunt răni. Fecioara simte ca este în serviciul umanității, iar Peștii sunt în serviciul divinității fiind într-o stare de flux continuă. Ei sunt pregatiți pentru a primi mesaje ‘de dincolo’.

Pe de altă parte, Luna Plină va trezi în noi și sentimentul de a fi în seviciul celorlalți. Ne vom întreba cum să-i ajutăm pe ceilalți să se vindece și cum putem fi la dispoziția celor care au nevoie de noi. În afacerea asta, vine și Chiron pentru a ne da o mână de ajutor. El ne face să înțelegem că ne vindecăm vindecându-i pe ceilalți.

via GIPHY

Chiron

Este vindecătorul rănit și va lecui situațiile prin care trece el. Chiron este un terapeut extrem de specializat pe un anumit domeniu, având foarte multă experiență. El se va alia cu Luna Plină din Fecioară pentru a cerceta și a scoate la iveală reziduurile. În Berbec, el va începe să ne scoată în evidență problemele noastre de identitate…așa vreo 8 ani. 🙂

Ne arată cu lupa agresivitatea pe care o purtăm fiind răniți pentru că nu dăm drumul energiei negative. Posibil să atragem persoane conflictuale pe lângă noi pentru a ne ajuta să vedem cum suntem. Chiron va fi o lecție despre competitivitate și agresivitate, iar noi vom fi puși în postura în care va trebui să iubim necondiționat și să lăsăm de la noi. Va trebui să ne împăcăm cu ideea de a nu mai fi pe primul loc.

El va face ordine în comunitatea spirituală pentru că terapiile alternative și dezvoltarea spirituală sunt domenii și tendințe în continuă creștere, iar competitivitatea există din plin. Acest lucru împiedică dezvoltarea spirituală propriu-zisă. Chiron aici ne va da peste nas și ne va face într-un final să acceptăm că mai există și altii pe lângă noi pentru o mai bună cooperare.

Mercur

Mercur a aterizat de curând în Pești, iar gândirea noastră se comută într-un spațiu interior. Nu mai suntem atât de logici și avem tendința să ne conectăm mai mult cu emoțiile noastre. Putem folosi acest lucru ca pe o resursă în viziunea noastră asupra obiectivelor pe care le vrem îndeplinite. Visăm mai mult și le vedem deja îndeplinite. Visăm la ceea ce ne-ar putea aduce viitorul.  Ne punem deja ochelarii roz futuriști.

La capitolul comunicare și logistică vom sta prost pentru că nu vom sti cum să ne comunicăm nevoile având în vedere că suntem băgați în străfunduri. Ecoul logic nu va mai ajunge până la ceilalți care și ei, la rândul lor sunt în lumea lor interioară. Va fi o perioadă de confuzie și impracticabilitate, dar creativă datorită imaginației noastre debordante.

Venus

Venus fiind în Capricorn ne dă o profunzime a sentimentelor și ne îndeamnă să luăm totul în serios. El s-a aliat cu Saturn și în curând va fi lângă Pluto. Avem parte de o perioadă încărcată emoțional.

Ne simțim de parcă acum trebuie să revenim cu picioarele pe pământ. Suntem grei și melancolici, iar Pluto aici dă un sens grav și intens emoțiilor și ne face magnetici. Ne punem întrebări în legătură cu nevoile noastre de conexiune cu ceilalți.

Ne întrebăm ce anume avem nevoie de la ceilalți și ce resurse ne putem lua, iar fiind magnetici, răspunsurile nu întârzie să apară. Aceste răspunsuri pot veni prin forma unor oameni cheie. Fiind vorba de cuplul Venus – Pluto, ne putem aștepta la emoții intense – pozitive sau negative – distrugere sau restructurare. Trebuie să fim în stare să dirijăm această energie către folosul nostru și stării noastre de bine.

Venus cuplat cu Saturn ne dă un sentiment de tristețe. Nu ne simțim îndeajuns de buni pentru ceilalți, pentru persoana iubită. Putem purta cu noi o frică de nu fi iubiți îndeajuns și de acolo poate apărea sentimentul de izolare.

Marte

Marte si-a terminat tranzitul zbuciumat din Berbec și trece în Taur ca să se liniștească. El a fost foarte libertin alături de Uranus, câteva zile, pentru a ne arăta că se poate și altfel. A vrut să ne eliberăm din cleștele societății si ne-a arătat că sensul omului este de a fi el însuși – liber, fără măști, fără programări și în rezonanță cu sufletul.

Ne-a arătat că putem face ce vrem, când vrem și că direcția noastră este de a ne onora pe noi. Ne-am pus pe primul loc și am fost unici, în sfârșit, fără să ne gândim la consecințe. Adevărul este că la cât am fost de prinși în propria viață, era timpul să ne dezlănțuim puțin și să vedem unde mergem. Ok, acum în Taur, ne face să ne găsim drumul după o asemenea explozie.

Marte mai stă încă lângă Urnaus și pune puțină presiune pe noi pentru a ne găsi acea scânteie unică pe care o avem ca să lucrăm cu ea. Acum vom avea o direcție practică în ceea ce ne dorim și vom știi cum să lucrăm cu acea versiune ‘nouă’ a noastră. Vom fi creativi și plini de dorință.

 

Toate aceste aspecte ne dau o notă de submisivitate. Acestă submisivitate poate fi binevenită pentru a echilibra toată energia electrică și haotică, asa cum a fost până acum. Depinde de noi cum putem gestiona situațiile pentru a nu cădea într-o extremă și gata de a fi abuzați emoțional sau fizic.

Submisivitatea poate fi benefică în lecțiile noastre de a iubi necondiționat. Acum este momentul pentru a termina eterna luptă cu noi și cu ceilalți și putem să ne lăsăm să fim iubiți și îngrijiți lăsând la o parte fixațiile și frica de a da drumul controlului.

 

O lună frumoasă!

 

Foto: Luca Huter

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: