Valuri
Sinteza energetică

11-17 martie 2019 – valuri

Energiile se intensifică și vor continua să se ridice până la echinocțiul de primăvară, fenomen care ne va ajuta să echilibrăm energia noastră feminină cu cea masculină.

La un interval de câteva ore față de echinocțiu își va face apariția Luna Plină în Balanță care va da sens acestor simptome și ne va cere să ne definim anumite concepte.

 

Până la echinocțiul de primăvară vom avea diferite stări fizice și psihice:

  • oboseală fizică
  • stări de greață
  • stări de confuzie
  • dureri de cap
  • lipsă de motivație
  • letargie
  • anxietate
  • nervozitate și frustrare

Această săptămână ne scaldă în valuri de confuzie și ne trimite dușuri reci neprevăzute. Este o perioadă de curățare, iar tot ce simțim ni se pare greu și nu știm în ce parte să o luăm. Cel mai bine este să discernem conștient între lucrurile care ne folosesc și cele care nu ne mai folosesc. Să ne punem întrebările: Ce mă ține în spate? De ce nu reușesc săduc la bun sfârșit o anumită acțiune propusă?

În această perioadă este de recomandat să avem o abordare spirituală asupra vieții. Să ne liniștim, să stăm noi cu noi și să înțelegem că acest ciclu și această retragere este normală, inclusiv simptomele fizice. Este timpul să ne încărcăm bateriile pentru a putea da înapoi universului ceea ce ne-am propus.

Meditează, odihnește-te, creează și întoarce-te către tine. Pune-ți întrebări pentru a ajunge la adevărata cauză a acțiunilor tale. 

Este o perioadă bună în care putem avea grijă de corpul nostru pentru în primul rând vom crede că este ceva în neregulă cu noi. Această perioadă este binevenită pentru că vom mânca mai sănătos și nu vom mai trage de noi aiurea  – asta în momentul în care înțelegem că o nereușită sau un drum închis se poate transforma într-o nouă cale.

Ies foarte multe lucruri la suprafață care au legătură cu tiparele noastre comportamentale și ne-ar putea speria acest lucru. Este bine să alegem să le înțelegem și să le integrăm pentru că odată remarcate, ele nu mai pot fi uitate așa ușor. Sufletul este într-o continuă evoluție și va trebui să vedem asta detașați, de sus.

Lumina și razele care vin spre Pământ se comportă ca o avalanșă și ne comportăm ca niște viori dezacordate aducând la suprafață reziduuri.

Rezonanța Schumann (rezonanța descărcărilor electrice în spațiul închis între ionosferă și planeta noastră) ne afectează pentru că se întâmplă foarte multe lucruri în jurul planetei .

Ego-ul va fi puternic și ne vom victimiza. Este bine să ne punem întrebări și aici în legătură cu fricile noastre

Vom fi testați și vom răspunde foarte ușor la stimuli emoționali. Ego-ul va fi puternic și ne vom victimiza. Este bine să ne punem întrebări și aici în legătură cu fricile noastre. Care ne sunt fricile îngropate în această victimizare.

Vom avea câteva eșecuri și vom simți frustrare, iar noi va trebui să învățăm din acestea. Nu avem cum să construim ceva cu adevărat până nu experimentăm noi absolut toate variantele.

Trebuie doar să ne luăm în brațe, să ne înțelegem și să facem primul pas către un echilibru.

 

 

Cartea de Tarot a săptămânii – Nouă de Cupe

 

Cartea Nouă de Cupe ne sugerează satisfacție materială și spirituală. Într-un final vom remarca cum viziunea asupra obiectivelor noastre se materializează atâta timp cât vom fi maleabili și nu vom avea pași riguroși ( în această perioadă). Trebuie să fim încrezători ca totul va ieși bine fără să forțăm lucrurile.

Cartea ne mai sugerează că toate aceste simțiri văluroase pe care le îndurăm, vor merita. Acest rezultat reprezentat de carte vine după multe urcări și coborâri, după multe frustrări și renunțări. Doar trebuie să fim încrezători că acest rezultat nu va întârzia să apară.

Trebuie să ne întoarcem către noi și să lăsăm garda jos, odihnindu-ne. Este o carte atât de benefică care se lasă așteptată în etalările de tarot 🙂 . Lucrurile se vor schimba în bine în planul dorit.

 

 

Cu drag,

LunarCrescent

 

Foto: pixabay.com

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: