Sinteza energetică

18 – 23 martie 2019 – prezență

După atât tumult interior pe care l-am simțit perioada aceasta, lucrurile încep să se așeze.

Luna Plină în Balanță vine ca o sincronicitate imediat după echinocțiul de primăvară pentru a ne arăta relația cu noi în paralel cu relația noastră cu ceilalți. Vom vorbi despre aceste două fenomene într-un articol dedicat lor.

Parcă acea confuzie pe care o simțim începe să dispară. Noi reușim să vedem lumina și să ne analizăm poziția în care suntem. Ne-a făcut bine să ne interiorizăm puțin și să ne afundăm lucrând cu noi de pe fundul oceanului. Acum este momentul de a ne ridica ușor, ușor. În continuare trebuie să stăm cu fața spre noi pentru acea analiză interioară. O vom face mult mai conștient, fiind siguri de rezultatele pe care le dorim. Începem să fim prezenți în viața noastră și ceva mai impulsionați.

Se conturează echilibrul și vor ieși lucruri la suprafață în continuare pentru că nu vom avea de ales decât să le exteriorizăm. Această energie exteriorizată poate ieși prin diferite moduri depinzând de cât de mult suntem conștienți de programele și traumele noastre.

Energia poate fi eliberată conștient printr-o formă creativă, prin meditație și prin diferite terapii sau inconștient, într-un mod agresiv. Modul agresiv prin care această energie poate fi eliberată va prăbuși multe lucruri din viața noastră, dar cu siguranță ne va da o trezire. Unii vor fi speriați, depresivi și anxioși și se vor separa de ceilalți pentru că trăim vremuri critice în care vechile programe încep să se dizolve. Vom fi puși în situații ‘incomode’. Crizele ne aduc trezire spirituală.

Per ansamblu, toate mișcările sunt benevole pentru că ne aduc reconectarea cu adevărata noastră esență, lucru ce ne va ridica vibrația. Această recalibrare va veni peste noi oricum, așa că nu avem decât să o primim cu brațele deschise, acceptându-ne viitorul.

Cartea de tarot a săptămânii – Îndrăgostiții

În contextul actual, această carte vine ca o confirmare a echilibrării energiei feminine cu cea masculine. Ea poate reprezenta un potențial al incorporării și a recunoașterii acestor energii în interiorul nostru.

Ne putem uita cu mai multă dragoste spre noi pentru a ne recunoaște și integra umbra, devenind lumină.

Această carte reprezintă o uniune, o regăsire spirituală cu sinele sau cu un suflet pereche.

Ne vom reevalua relația cu noi și relația cu ceilalți. Relațiile sunt cele mai importante pentru că ele ne vor arăta porți către sine.

Va fi o săptămână cu un potențial ridicat în a ne debloca energia creativă și o putem face prin relațiile interumane ce ne sunt benefice în această perioadă.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: