Sinteza energetică

25-31 martie 2019 – claritate

Am intrat deja în ultima săptămână a lunii martie și ne simțim mai impulsionați. Lumina s-a schimbat și ne îndeamnă la acțiune. 

Efectul echinocțiului încă se resimte și știm deja că energiile s-au mai echilibrat. Acele simptome fizice s-au mai diminuat, iar starea noastră de spirit se îmbunătățește. Ne simțim mai impulsionați și motivați. Nu în exces, dar atmosfera se simte mai ușoară.

Vom avea tendința să abuzăm de această stare de motivație. După atâta timp de moleșeală și interiorizare, vrem să facem mai multe lucruri odată și este posibil să ne iasă prost. S-ar putea să fim impulsivi și să ignorăm faptul că avem resurse care ne ajută să luăm decizii importante.

Disensiunile din grupuri ies la suprafață în continuare, dar acum le putem vedea clar și detașat pentru a putea lucra cu ele. Ni se deschide mintea pentru lumea exterioară și începem să percepem si alte idei și concepții, nu numai pe ale noastre. Le vom percepe tot cu aceeași emoție, dar totul este mai degajat acum.

Încă ne mai simțim plexul solar încărcat, dar nu la aceeași intensitate. Am dat afară mult cu ajutorul conjuncturilor astrale, dar mai avem mult de lucru cu noi. Începem să dăm o anumită greutate și dimensiune a străfundului în care ne-am tot aruncat până acum. Începem să definim traumele care au fost declanșate în această perioadă.

Parcă vrem să ieșim, dar nu înainte să analizăm tot. Avem potențial…

 

Cartea de tarot a săptămânii – Regele de Spade

Această carte vine ca să ne amintească faptul că perioada de confuzie începe să ia sfârșit. Noi câștigăm claritate în gândire și vom putea lua decizii într-un timp mult mai scurt.

Regele ne sfătuiește să rămânem obiectivi asupra tuturor opțiunilor pe care le avem și să facem un efort în a discerne mental și clar tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru.

Ne confruntăm deja cu situații pline de informații false sau subiective, iar noi trebuie să avem discernământ. E cazul să nu mai înghițim tot ce vine spre noi, în speranța unei mai bune cunoașteri. Avem deja puterea prezenței și putem fi ageri.

Deși va fi încă greu să înecăm emoțiile pentru a face alegeri pragmatice, el ne sare în ajutor în această săptămână pentru a nu ne încălca codul moral.

El reprezintă și adevărul pe care îl căutăm și ne îndeamnă să fim incoruptibili în deciziile noastre și să avem standarde înalte.

 

 

 

 

 

 

Photo by rawpixel.com from Pexels

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: