Energetic Synthesis

1- 7 aprilie 2019 – Acțiune

Luna Aprilie ne prinde în forță, iar această primă săptămână ne aduce multă energie.

Reușind să dăm confuzia la o parte, totul se încheagă acum. Putem lua iar decizii referitor la planuri și putem avea mult mai rapid o imagine de ansamblu. Ni se încheagă gândurile.

De acum totul va merge mai repede, mai electric. Sinapse, iar sinapse. Avem și mentalul, dar și emoționalul cu noi. Putem chiar transcende planurile. E muult mai ușor. Manifestarea e mai rapida, poate chiar bruscă. Ne vom dori să ne vedem cu totul din afara noastră. Vom face asta pentru a ne putea analiza complet și pentru a ne depista golurile. Vrem să ne mișcăm și să ne dăm seama de forțele noastre. Vrem să arătăm tuturor că NOI PUTEM, nu contează ce, dar putem!

Săptămâna aceasta trage un semnal alert pentru a ne hotărî asupra a ceea ce vrem și pentru a seta obiective clare. Este bine să ne definim interiorul, să observăm cu ce rezonăm și ce putem face mai departe. După ce am îndurat greutatea săptămânilor trecute și am trăit într-o beție de emoții continuă, acum frecvențele se separă și vom vedea cum totul în jurul nostru capătă un nou sens.

Treptat vom începe să dăm drumul oamenilor și relațiilor pe care nu le mai simțim aproape, cel puțin emoțional. Vom căuta grupuri noi cu care să ne împărtășim esența. Mental, ni se sădesc semințe pentru că energia nu mai e atât de densă și vom putea primi mesaje clare.

Perioada care va veni va implica o mobilizare colectivă spre vindecare. Vom simți că deja suntem exagerați când nu facem nimic pentru noi și ne vom da șuturi singuri.

 

Cartea de tarot a săptămânii – Cinci de Bâte

Cartea 5 de bâte ne arată faptul că vom avea de luptat cu noi, dar și cu ceilalți pentru a duce la un bun sfârșit acțiunile propuse. Aparent, toată lumea se trezește după atâtea săptămâni de săpat în interior și gonește haotic, iar noi ne vom împiedica unii de alții.

Ne vom împiedica chiar și de chestiile mărunte de zi cu zi, dar suntem energici și pornim din nou în forță.

Apariția aceste cărți într-o etalare ne poate semnala că vom fi puși în situații competitive sau conflictuale, dar nimic din ce ne-ar putea dărâma. Acest mic conflict poate fi chiar cel cu noi pe care l-am menționat mai sus.

Cinci de bâte ne mai poate vorbi și de nesigurață și de tumultul interior pe care l-am putea avea. Aceste stări nu vor fi de lungă durată, chiar daca le vom simți intr-un mod intens. Vom fi provocați și vom răspunde la provocări.

 

 

 

 

Foto: Unsplash – Thomas Charters

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *