Astro-Coaching,  Holistic Coaching

Cum abordăm Luna nouă în Berbec?

Nici nu știm cu ce să începem pentru că se simte deja un val de entuziasm și surprindere. Ca să schițăm o imagine, arătăm cam așa.

 

Impulsuri de Lună

Ne simțim împrospătați și plini de viață și renaștem odată cu Luna, pe 5 aprilie, ora 11:48

Fenomenul de Lună Nouă ne pune la treabă și ne satisface o nevoie neîmplinită de ceva vreme – aceea de a ne face planuri și liste. Gata! Ne pregătim de ritual cu un arsenal scos de la naftalină pentru că nu l-am prea folosit odată cu Mercur în Retro. Știm deja – liste, lumânări, intenții, figurine reprezentative, și muultă vizualizare.

Luna Nouă în Berbec vine cu mesaje clare pentru a ne regăsi încrederea în noi înșine. Această încredere ne-ar duce către îndeplinirea visurilor și obiectivelor. Ne îndeamnă să ne găsim propria cale și misiunea și să fim sinceri cu noi și cu ceilalți. Sinceritatea va consta în a ne recunoaște emoțiile și nevoile și de a avea grijă de noi.

Această Lună ne va da un șut bine meritat pentru a ne focusa pe ceea ce ne dorim cu adevărat.

 

Alte aspecte în paralel cu Luna Nouă

 

Nodul Sud în Capricorn se ia de mână cu Pluto

Cu tot optimismul pe care ni-l dă fenomenul de Lună Nouă, vom simți că este ceva greu în dedesubturile noastre. Am mai menționat că anul acesta va fi un an foarte puternic ce ne va pune față în față cu realitatea proprie și vom ieși transformați. Pluto lucrează din greu, iar când i se alătură Nodului Sud, se declanșează implozii. Va trebui să ne îmbrățisăm inconștientul și toate traumele.

Va trebui să facem față cumva și va trebui să ieșim din asta la un moment dat, deja vindecați. Trebuie să recunoaștem că avem nevoie de suport emoțional și să nu mai fim singuri.

Este indicat să ne dăm seama că dinamicile relațiilor pe care le avem cu ceilalți oameni sunt bazate pe traume. Când vom vedea toate acestea, perspectiva se va schimba și ne vom conecta mai profund cu ceilalți. Oare cât va mai dura ca să realizăm că ducem în spate secole de condiționări și suprimări și că noi avem valori transmise, nu valori reale.

Schimbările sunt și subtile, nu doar colosale.

Va veni vremea în care ne vom da seama că afirmațiile pozitive gândite (dar nu simțite) și programul de mindfulness de care vrem neapărat să ne ținem, nu înseamnă nimic până când nu începem să lucrăm profund. Acestea pot fi complementare, dar în niciun fel transformatoare. Adevărata muncă spirituală se face lucrând cu toate corpurile noastre 😉 .

 

Mercur se pupă cu Neptun în Pești

De câteva zile, Mercur staționează direct lângă Neptun. Acest lucru ne face confuzi pentru că Mercur în Pești nu este cel mai bun în a lua decizii și inițiative. Simțim că este cazul să fim fluizi și să nu ne luptăm cu morile de vânt. Legile manifestării nu vor întârzia să apară pentru că această conjuncție ne amplifică simțurile, iar gândul cu sentimentul vor fi în legătură directă și amplificată.

Este momentul spiritualității și conștientizării. Toate practicile sunt binevenite pentru că sigur nu plecăm fără resurse.

Neptun fiind alături, se vor deschide foarte multe portaluri între noi și inconștientul colectiv și vom primi mesaje, vom procesa multe lucruri pe care nu credeam ca le vom procesa și vom elibera energiile vechi ce au stat în noi foarte mult timp. Ne vom putea conecta mai bine cu interiorul nostru, dar și cu alte dimensiuni în afara noastră. Vom avea parte de vise pline de sens pentru noi și lăsăm să curgă totul fără a deranja cursul.

Avem câteva zile la dispoziție în care să ne dăm seama de originile noastre procesând traumele moștenite și ne vom putea trezi. Prindem frecvențe neobișnuite și vom avea parte de concluzii. Ne vom deschide și vom înflori. Lăsăm să plece tristețea fără să ne facă rău atașamentul față de ea.

 

 

Photo by Nick Ilyasov on Unsplash

Venus în Pești

 

Odata cu Venus în Pești, avem parte de o lume de poveste. În acele portaluri pe care le-am menționat mai sus, va curge iubire. Aceste tranzite vor face ca renumita conjuncțtie între Pluto și Nodul Sud să aibe o perioadă degajată fără depresie în care înțelegem de bunăvoie ce anume trebuie să vindecam. În același timp, face ca șutul dat de Luna în berbec, să nu fie atât de impulsiv și dur.

Revenind la iubire, ea va curge din toate părțile și suntem înconjurați de ea, dar trebuie să fim atenți să nu ajungem să fim dezamăgiți pentru că iluzia este la ea acasă.

Vrem iubire necondiționată, dar suntem cu adevărat pregătiți să o și dăruim? În orice caz, este perioada perfectă pentru conexiunea sufletească ce ne va aduce împreună cu oameni asemenea nouă.

 

În concluzie, conectarea cu sinele poate fi mult mai ușoară acum și este foarte important să ne găsim misiunea și exprimarea noastră unică. Vom avea parte de dezvăluiri și va trebui să ne onorăm nevoile emoționale pentru a ne conecta cu divinitatea. Să nu uităm care este targetul acestui an!

 

O lună frumoasă!

Foto: Katherine Hanlon

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: