Astro-Coaching,  Holistic Coaching

Luna Nouă în Taur și feminitatea

Luna nouă in Taur ne inspiră dorința de a avea mai multă grijă de noi și ne învață cum să lăsăm garda jos pentru a ne bucura mai mult de simplitatea vieții.

…vom descrie scurt efectele acestui tranzit.

Această Lună ce se conturează pe 5 mai, ora 01:50, ne va arăta că noi avem resursele necesare pentru a ne continua drumul spiritual și depinde de noi dacă suntem în stare să ni le luăm. Luna ne sugerează să ne oprim din ceea ce facem pentru a ne recentra. Vrea să ne „împământenim” pentru a rezona mai mult cu cerințele sufletului nostru pe care îl ascultăm cu greu din cauza eternelor programări și blocaje.

Luna nouă în Taur militează pentru partea noastră feminină  suprimată din cauza ‘moralității’ care ne aduce inclusiv sentimentul de vină în aproape orice situație. Avem nevoie de echilibru și acum îl vom putea avea. Este o perioadă bună pentru a pune toate resursele pe masă ca să vedem cu ce lucrăm și ca să ne facem planuri.

Vrem de toate, dar trebuie să luăm o decizie. Perioada în care ne regăsim este foarte intensă deoarece avem deja Saturn și Pluto care sunt în retrograd, dar Luna Nouă ne va da direcția dacă setăm intenția.

Saturn

Retrogradează și i se alătură Nodului Sud ceea ce înseamnă că vor fi multe transformări destul de mari pentru că pur și simplu ne vom opri din „muncit”. Ne dăm seama că avem nevoie de o pauză și ne întrebăm ce rost are totul cu adevărat. Vom începe să dezamăgim toate așteptările sociale și vom avea alte idei pentru a ne continua munca. Începem să observăm și să fim conștienți asupra domeniului în care ne concentrăm forțele și ce anume ne luăm înapoi. Saturn in retrograd se va bate cu instituțiile convenționale și cu situațiile pline de moralitate patriarhală.

Saturn în echipă cu Pluto va răvăși sistemul și vor face curățenie pentru a ne ajuta pe noi să revenim la adevărata noastră esență

Soarele în Taur se va înțelege de minune cu Saturn și Pluto în retrograd și ne va da sentimentul de conectare cu ceea ce ne face creativi, cu valorile noastre adevărate. Vom simți că vrem să ne reîntoarcem în natură, să ne reintegrăm în normalitate și să putem respira ușurați având o viziune simplă asupra vieții.

După această perioadă zbuciumată și impreună cu aceste tranzite, cu ocazia Lunii Noi în Taur, putem trimite intenția de a ne relaxa, de a avea grijă de noi. Avem dreptul de a fi înceți și să ne gândim la următorii pași pe un pământ fertil. Taurul ne ajută să ancorăm energia feminină reamintindu-ne de corpul nostru și de simțurile noastre. …Reamintindu-ne că acele ritualuri pe care le percepem ca pe niște răsfățuri, sunt obligatorii pentru a păstra echilibrul energetic în propriul nostru templu.

Intenția pe care o putem trimite prin meditație pentru această Lună Nouă în Taur este aceea de a ne reconecta cu feminitatea divină. Numai în acest mod ne vom putea echilibra și ne vom putea alinia cu misiunea sufletului. Taurul este asociat cu placerea trupului, cu senzualitatea si simplitatea lucrurilor materiale, iar după ce ne liniștim și ne vom conecta cu noi înșine, vom putea fi în stare să facem planuri pentru o nouă realitate.

 

O lună frumoasă!

 

Foto: luizclas from Pexels

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: