Astro-Coaching,  Holistic Coaching,  Magie. Mit. Ritual.

Luna Plină în Scorpion și tranzitele care o însoțesc

În această frumoasă noapte de mai (19 mai,  ora 00:12), Luna ne va invita să avem o incursiune în necunoscutul ființei noastre. Luna Plină în Scorpion va deschide porțile către inconștient și către dorințele sufletului nostru.

Inconștientul este fereastra către suflet și este foarte posibil ca multe lucruri să iasă la iveală acum. Este momentul să ne integrăm umbra. Acum este indicat să ne lăsăm emoțiile să iasă, fără să ne judecăm – de fapt toată această perioadă este propice lucrului cu noi. Suntem sfătuiți să ne oprim din alergat, de evitat si să nu ne lăsăm în capcana pozitivismului doar ca să scăpăm.

Ne vom putea conecta cu sufletul  mult mai ușor și vom putea primi îndrumări pentru a ne schimba realitatea și pentru a face salturi mărețe în conștiință. Vom fi îndrumați către vindecare. Vom fi îndrumați către procesarea emoțiilor noastre și vom fi îndrumați către a deprograma subconștientul prin întelegerea acelor triggere care se activează. Va trebui să lăsăm să curgă vina, rușinea și să le dăm afară înțelegându-le, fără să ne mai suprimăm femininul. Haideți să lăsăm controlul deoparte. E timpul să simțim!

O altă temă care ni se readuce acum în vedere este explorarea energiei sexuale prin toate nivelele ei pentru a o face o experiență spirituală. Putem face asta prin meditație, conectându-ne cu ființe ale luminii.

via GIPHY

 

Ce mai fac prietenii noștri – Saturn și Pluto?

 

Vedetele acestui an ne oferă aceleași indicații și ne împing de la spate pentru a ne deprograma. Saturn și Pluto în retrograd fac echipă cu Nodul Sud și ne pun milioane de degete pe răni pentru a nu le mai evita. În ultimile săptămâni am tot rearanjat, am tăiat, am scos din rădăcini, iar treaba continuă. Începem să ne obișnuim cu schimbările și obiectivele noastre se vor mula pe aceste schimbări. Unii dintre noi văd deja imaginea de ansamblu.

Analiza de sine în relație cu ceilalți este benefică. Se pune accent pe grupuri și comunități. Frecvențele se separă și avem parte de ‘suișuri și coborâșuri’ emoționale.

Venus

Venus s-a mutat de curând în Taur și ne sare în ajutor pentru că este acasă. Lucrurile se accelerează pentru a avea un echilibru în relațiile noastre. Scormonim și procesăm si vedem luminița de la capătul tunelului, dar doar o vedem pentru că Venus i se alătură lui Uranus, ceea ce presupune încă o schimbare. Venus alături de Uranus ne va forța să vedem moduri noi în care relaționăm. Această relaționare se canalizează către nevoile noastre primare. Vom prioritiza, vom alege și vom găsi resurse noi.

 

Marte

Marte este în Rac și i se alătură lui Juno și Nodului Nord. Această relație este fericită pentru că Marte ne va face să ne oprim și să simțim tot.  Vom da afară, vom plânge, vom fi nervoși și ne vom victimiza, iar asta va duce totul către un scenariu pozitiv unde suntem goliți deja de durere și vom lăsa doar lumina să curgă. Un alt element care va accelera asta va fi opoziția lui Marte cu Chiron si va fi o poartă concretă spre vindecare și regenerare.

 

Vesak

Această Lună Plină este strâns legată de sărbătoarea budistă Vesak, sărbătoare care îl celebrează pe Buddha. Se sărbătorește în fiecare an de Lună Plină, data fiind diferită. Tema este nașterea, dar și moartea, iar pentru noi este perfect pentru că ne aduce aminte de al nostru Scorpion ce se comportă ca un Phoenix.

Oamenii aduc daruri pentru acest maestru ascensionat, iși împart daruri unu – altuia și se adună în temple, facând ca cei care sunt dezavantajați într-un fel sau altul să se simtă acceptați, fericiți și iubiți.

Acestea fiind spuse, va doresc vindecare, conexiune cu eul superior și împlinire!

 

[Foto: http://ec90045382.sell.everychina.com/p-98354701/showimage.html]

 

O lună frumoasă!

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Giv Meraj

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: