Astro-Coaching,  Holistic Coaching

Puzzle de iunie și Luna Nouă în Gemeni

Luna nouă ne dă, ca de obicei, un impuls de a ne exprima inițiativele și creativitatea.

Fenomenul de Lună Nouă în Gemeni ( 3 iunie, ora 13:01 ) ne va împinge către o exprimare gălăgioasă a dorințelor noastre în ceea ce privește viitorul și calea aleasă. Paradoxal, nu prea știm ce ne dorim cu adevărat. Vorbim multe, facem puține și în aer se simte incertitudinea. Vrem de toate și nu vrem nimic.

Această Lună ne arată mai multe moduri de abordare a obiectivelor noastre, dar odată cu gălăgia ei și mentalul nostru este întors pe toate părțile. Singurul lucru pe care îl putem face este să ne oprim din agitația mentală, după ce am pus totul cu liniuțe pe hârtie și să ne liniștim.

Celelalte tranzite astrale nu ne șoptesc lucruri concrete. Plutim în ape și valuri de informație și ne simțim obosiți. După ce Marte i-a apăsat toate butoanele lui Chiron pentru a ne da seama unde și ce trebuie să vindecăm într-un mod accelerat… Acum răsuflăm din greu și ne dorim vacanțaaa.

Vindecarea și lucrul cu sinele este singura certitudine pe care o avem momentan pentru că Saturn + Nodul Sud + Pluto toate în Capricorn = O muncă asiduă transformatoare asupra vechilor credințe, asupra sistemului patriarhal și sistemului artificial în care trăim – această muncă  include și dizolvarea credințelor din toate corpurile noastre (fizic, mental, emotional…). Suntem grăbiți să facem acest lucru pentru că este o perioadă în care tot mai mulți oameni se trezesc și aceste aspecte astrale favorizează și ne ușurează munca.

Va trebui să lucrăm toți pentru a ajunge la o stare de armonie. Nu doar tot aceiași oameni care meditează, învață, citesc și lucrează cu ei. Toți! Nodul Nord în Rac ne tot trimite semnale că aceasta este calea – armonie, frumusețe și iubire necondiționată. Ne îndeamnă să renunțăm la competitivitate, la invidie între oameni și va trebui să înțelegem că toți avem o misiune proprie.

Colac peste pupăză, în această perioadă se vor contura niște aspecte care ne bagă și mai mult în ceață și ne strică puzzle-ul mental.

Jupiter în cuadratură cu Neptun

Acest aspect ne va învălui cu îndoieli benefice cu adresă la cunoștințele noastre. Cei care au impresia despre ei că știu totul sau se înclină în fața celor despre care cred că dețin adevărul universal, vor fi cei mai afectați. Credințele noastre oarbe sau „adevărul adevărat” va fi clătinat. Nu vom mai putea discerne mental ce e bine sau ce e rău. Singurul lucru care ne-a mai rămas este să simțim… iar unii dintre noi stau cam prost la capitolul acesta pentru că ni se dă aceeași poveste cu: Du-te în interior și lucrează cu tine! Singurul adevăr este acela când suntem extrem de sinceri cu noi și nu mai reacționăm doar la „triggere”.

Acum este momentul în care este bine sa analizăm și să ne mulăm pe situații într-un mod detașat. Mai bine stăm in expectativă și încercăm să nu exagerăm cu absolut nimic. Avem nevoie de sens și nu este cazul să-l căutăm în exterior pentru că momentan nu există.

Căutarea adevărului este în prim – plan acum. Avem o Pallas Athena neliniștită, iar până când adevărul va ieși la lumină vom înota într-o mare de zvonuri și dezinformări.

Învățăm să dăm drumul și să ne transformăm în continuu.

…dar avem și o bucățică de vacanță.

via GIPHY

Venus în trigon cu Saturn și Pluto

Ne dă un sentiment de relaxare în ceea ce privește relațiile umane. Ne vom putea conecta cu anumiți oameni mult mai rapid, dar și profund. Vom putea lega prietenii de durată cu oameni care au idealuri sau idei asemănătoare cu noi. Avem deja un sentiment de pace.

Vom putea întâlni viitori parteneri care ne vor ajuta în a ne schimba dinamica interumană, care ne vor împinge către o transformare interioară, iar datoria noastră este să integrăm această transformare pentru a o manifesta fizic și mai des. Este posibil să simțim că nu mai suntem singuri în luptele noastre. Putem să ne bazăm pe aproapele dorit pentru că tot mai mulți vom face salturi în conștiință pentru a putea schimba ceva major într-un mod colectiv.

Vom avea parte de armonie, iar energia sexuală va putea fi manifestată într-un mod echilibrat și evoluat.

Relațiile noastre sunt însuflețite și de faptul că Juno stă pe lânga Nodul Nord și ne vom simți răsfățați emoțional 😀 . Sunt semnale clare că ne îndreptăm în direcția cea bună, doar să continuăm cu trezitul din acest somn adânc care ne-a răpus mult timp.

Ieșim din dinamicile și credințele vechi, iar comportamentul nostru se schimbă dorindu-ne liniște interioară.

 

O lună frumoasă!

 

Photo by Ryoji Iwata on Unsplash

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: