Energetic Synthesis

4 – 10 iunie 2019 – Oglinzi

Această primă săptămână de iunie ne pune sub lupă relațiile noastre. Relația cu noi și diferitele tipuri de relații pe care le avem cu ceilalți

Relatiile se pot defini și ca niște dinamici pe care le aplicăm atunci când ne conectăm cu anumiți oameni. Toate conexiunile pe care le vom face în această săptămână vor oglindi ceea ce trebuie să extragem, să reparăm și să vindecăm. Ne vor arăta statusul nostru în legătură cu lucrul cu sine, iar noi îl vom vedea cu siguranță

Deși am tot repetat acest motiv de câteva luni, el continuă să vină în forță. Ne simțim încetiniți și rămași pe loc, dar asta este doar pentru a procesa tot ce vine spre noi. Trebuie să înțelegem și sa vedem toate semnele ce ni se arată. Se vor tot repeta tipare numai pentru a le conștientiza.

Simțim ca nu putem avansa, suntem opriți și dați în spate si simțim că este timpul de o analiză amănunțită. Vom putea analiza toate reacțiile celorlalți pentru a înțelege că și noi am fi putut avea aceleasi reacții la un moment dat. Relația cu părinții, relația cu partenerul/partenera, relația cu cei apropiați sunt subiecte de pus pe masa de operație pentru că ne schimbăm în permanent pozițiile. Percepția începe să se reconfigureze. Chiar daca noi ne încăpățânăm să rămânem în trecut, totul în jurul nostru se schimbă cu o viteză amețitoare.

Nu mai este aceeași situație ca acum 5 ani, nici ca acum 2 ani. Totul se accelerează și în interiorul nostru simțim ca nu mai este timp, dar încă trăim într-o letargie. Am trăit condiționați atât de mult timp … A trebuit să ne transformăm și să ne construim diferite personalități pentru fiecare situație, iar noi vedem acest lucru o normalitate pentru ca numai așa am putut supraviețui în sistemul de față.

Ne simțim grei și denși, apoi ușori dintr-o dată. Aerul e greu și înnecăcios și simțim tot felul de dureri în corp. Parcă anumite organe vor să functioneze altfel sau să colapseze. Vom depăși și acest moment.

 

Cartea de tarot a săptămânii – Patru de Cupe

Cartea Patru de Cupe, denotă o stare de nemulțumire în interiorul nostru. Suntem foarte concentrați să vedem doar un aspect al situației noastre de viață încât refuzăm sau nu vedem oportunitățile ce pot veni din exterior. Adevărul e că dacă noi nu ne ajutăm, atunci cine?

O altă interpretare a acestei situații poate fi și faptul că suntem copleșiți de prea multe lucruri și nu mai vrem să ne batem capul cu altceva nou. Această carte nu este negativă. Ea ne poate arăta că avem nevoie de timp și de spațiu pentru a procesa tot ce vine spre noi și pentru a face alegeri benefice.

Cartea Patru de Cupe ne trimite oricum ar fi într-un moment de pauză, in care putem doar să ne relaxăm fizic și să medităm asupra situațiilor din viața noastră.

Toți simțim că vin valuri de schimbare, așa că putem să ne oprim pentru a ne pregăti cu adevărat pentru acestea.

 

 

 

 

 

Foto: drmakete lab

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *