Sinteza energetică

11-18 iunie 2019 – Schimbare

Săptămâna aceasta începe cu pofta de schimbare. Până acum am fost letargici si doar am stat ca să disecăm firul în patru.

Chiar dacă vremea de afară nu ne ajută, simțim că există ceva lăuntric care s-a săturat și vrea să începem să ne iertăm pentru a putea merge înainte. Simțim că este timpul să facem anumite alegeri după ce am stat atât în contemplare și știm că vrem să experimentăm anumite emoții pe care le-am tot respins.

E vremea unei schimbări în viața noastră, iar unversul ne împinge către acest lucru. Schimbare poate fi și la nivelul mentalului. Am adus vorba de iertare. Iertarea poate interveni doar după ce am înțeles toate situațiile și încă lucrăm cu noi, la deprogramare și vindecare. Ceva ne impulsionează să ne aliniem într-o direcție. Începem să vrem să să simțim cu toată suferința. Vrem să ne exprimăm sentimentele, să înțelegem ce se întamplă pentru a putea ajunge în starea de iertare.

Ne dorim să terminăm cu fricile și ne reamintim că trebuie să fim mai mult în contact  cu copilul interior. Vrem să simțim din nou într-un mod inocent și se intrevede un nou început.

Pe lângă senzațiile fizice pe care le tot simțim de la o vreme, acelea de palpitații, dureri de cap, presiune în tot corpul, greutate; acum apare și o senzație de schimbarea a dimensiunii corpului. Aparent, cu ocazia faptului că suntem într-un continuu lucru cu noi, vom primi mai multe mesaje de la suflet prin inconștient, lucru ce ne va ridica frecvența și ne va schimba perspectiva asupra noastră și asupra mediului în care trăim puțin câte puțin.

 

Cartea de tarot a săptămânii – Valetul de Bâte

Cartea Valetul de Bâte ne împinge și ne inspiră. Ne inspiră să ne asumăm riscuri, să mergem înainte și să dăm șanse experiențelor ce vin spre noi. Această carte ne arată că vibrația acestei săptămâni este una a începuturilor și ne transmite mesajul că trebuie să abordăm viața într-un nou mod. Ne arată prospețime și tinerețe.

Începem să vedem oportunități și conștientizăm faptul că trebuie să ținem pasul cu schimbările, să dăm drumul controlului și să să păstrăm un echilibru între a ne lăsa în voia universului și a munci cu scopul de a ne realiza obiectivele.

Învățăm să primim mesajele sufletului nostru și suntem încrezători că vom ajunge să ne atingem visurile.

Cartea Valetul de Bâte, ne arată că în sfârișit ne recunoaștem energia creativă, dar încă nu știm știm ce să facem cu ea. Suntem încă în starea de inițiere. De-abia ne trezim din letargie.

Această carte apare când simțim că este timpul să creștem și ne arată că vom întâmpina oportunități. Ține doar de noi să le vedem și să le validăm. Cartea ne îndeamnă către un drum spiritual sau dacă deja suntem acolo, să ținem cont că e cazul să ne redirecționăm energia și să trecem la un alt nivel.

 

 

 

 

 

Foto: www.pexels.com

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: