Astro-Coaching,  Holistic Coaching

Luna Plină în Săgetător și Propriul Adevăr

Această Lună Plină (17 iunie, ora 11:36 am) ne aduce darul propriului adevăr.

Ne va ajuta să ne extindem și să ne exprimăm adevărul în concordanță cu sinele nostru înalt și ne dorim să mergem mai departe fără să ne mai uităm în spate.

Ne deschidem din ce în ce mai mult pentru a lăsa emoțiile la suprafață. Le acceptăm, le simțim și le integrăm. Luna plină în Săgetător vine ca o binecuvântare spirituală, iar noi o simțim din plin și o acceptăm bucuroși.

Multe aspecte se formează acum care ne dau un impuls pentru a ne vindeca, pentru a lăsa totul să curgă. Începem să vrem să nu mai deținem controlul și să avem încredere că vom vedea oportunitățile care vin spre noi. Poate e cazul sa nu mai vrem să știm totul.

Luna este aliniata cu Centrul Galactic, acest lucru însemnând ca va canaliza energia Sursei. Fenomenul acesta ne va da un impuls evolutiv enorm și datorită acestui lucru vom avea o legătură directă cu sufletul nostru și vom putea contacta și alte „lumi”. Vom trăi pe alte meleaguri care ne vor ajuta la vindecare.

Marte este pe aceeași linie cu Mercur și cu Nodul Nord.

Un aspect ce ne grabește pasul către misiunea comună. Aparent fiecare își găsește propria voce, propria exprimare si modul autentic de a crea pentru a lucra la scopul comun măreț.

Ne vom dori să nu mai fim competitivi și vom vrea să formăm relații cu ceilalți bazate pe adevăr. Ne găsim mediul și spațiul ‘sacru’ unde ne putem exprima și putem fi noi înșine. Vom putea învăța pe alții și vom învăța și noi la rândul nostru de la alții.

Ne găsim identitatea și pornim într-o incursiune adâncă spre noi. Vom explora ceea ce înseamnăm noi dându-ne seama că nu știm mare lucru, dar vom fi ok cu asta pentru că dăm drumul controlului și mergând cu propriul val. Energia feminină va fi abundentă, lucru de care avem nevoie.

Marte în opoziție cu Pluto va lua tot ce este nerezolvat și traumatic și îl va da afară cu plânsete și urlete. Cu bătăi din picior si rostogolit pe jos. Dar asa este când aceste planete ne sar în ‘ajutor’. Vom fi impulsivi și nervoși și vom zice lucrurilor pe nume.

În momentul în care suntem pe calea vindecarii, misiunea noastră începe să se contureze pentru că acum suntem pe calea explorării sinelui. Nimic nu ne va mai trage de pe drumul acesta odată cu Luna Plină în Săgetător. Emoții vor fi și vor fi la greu, dar vor exista ca o necesitate pentru a da afară multe programe fără rost.

Neptun își va schimba și el direcția și ne va sfătui, la rândul lui, să avem încredere.

Va fi o explorare filosofică în care incertitudinile vor fi benefice. O pauză de credințe lumești va fi necesară pentru a lăsa loc universului să își facă treaba.

Luna Plină este un prilej bun pentru a ne curăța spațiul nostru intim sau altarul. Practic gonim toste energiile vechi pentru a face loc celor noi, iar acum de această Lună Plină magică avem niște energii diferite pe care am vrea să le integrăm în spațiul nostru și în viața de zi cu zi. Spor la treabă!

 

O lună frumoasă!

 

Photo by John Fowler on Unsplash

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: