Astro-Coaching,  Holistic Coaching

Luna nouă în Rac și Eclipsă de Soare – Magia emoțiilor sub umbrela lunii

Eclispsele verii încep odată cu Luna Nouă, iar această Eclipsă de Soare de pe 2 iulie ora 22:12 este foarte importantă. Vom avea și una de Lună în Capricorn, dar le luăm pe rând.

Luna nouă e un prilej de sărbătoare pentru că are darul de a ne potența intențiile și de a ne arunca pe drumul manifestării lor. Eclipsa de Soare va seta și va iniția tematica Nodurilor Lunare. În primul rând se va amplifica toată energia Racului, iar misiunea noastră colectivă va fi activată și o vom simți până în măduva oaselor.

Luna guvernează Racul, dar și corpul nostru emoțional. Luna este Zeița Mamă prin care ne putem echilibra energia feminină, iar de Lună Nouă ne putem crea spațiul nostru sacru sau zona noastră sigură în care ne vom conecta cu noi înșine, cu Sinele nostru Înalt pentru a ne primi misiunea.

Procesul nu va fi ușor

Vom trece prin multe emoții neprocesate cu ocazia acestei eclipse. Vor ieși multe aspecte interioare la suprafață și emoții pe care le-am suprimat. Vom înceta în a mai răni energia feminină găsind o zonă de siguranță pentru a ne putea goli. Copilul nostru interior va fi răzgâiat și trebuie să îi dăm voie.

Ne vor reveni amintiri din trecut la care vom reacționa plângând. Vrem să ne golim de structurile ferme pentru a ne putea instaura armonia și pentru a ne simți potențialul. Vom începe să ne conturăm viziunea despre noi și vom începe să ne cunoaștem. Asta se întâmplă deoarece energia feminină este eliberată cu ocazia eclipsei.

Vrem să fim în centrul atenției, avem nevoie de oameni, iar adevărata noastră nevoie este cea de conexiune. Conexiunea cu ceilalți și conexiunea cu noi. Atunci când vom învăța să fim indulgenți cu noi și mândri de copilul nostru interior, atunci ne vom putea conecta și cu ceilalți în astfel de mod. Avem nevoie de înțelegere și până la stabilizare, totul se va petrece între dinamica din noi și dinamica noastră cu ceilalți.

Vom avea sprijin

Vom simți în sfârșit că vom avea un sprijin. Indiferent dacă e de la cei care ne pot înțelege, sau daca este de la ghizii noștri spirituali. Simțim că ne întoarcem la rădăcinile noastre. Căutăm fără să fim conștienți o conexiune cu strămoșii nostri și cu tradițiile care ni se par mult mai apropiate de natură. Ne conectăm cu propia magie și cu propriile noastre ritualuri pentru a fi mai aproape de divinitate. Racul ne îndeamnă către acest lucru. Către tradiția matriarhală, către exprimarea emoțională, către maternitate și hrănire a nevoilor emoționale, către împlinirea și stabilitatea emoțională și feminitate.

Exprimarea fricii, frustrărilor și a nemulțumirilor este sănătoasă. Exprimarea tristeții, deasemenea. Putem lucra cu orice emoție și sentiment atâta timp cât este exprimat.

Vrem ca prin ritualurile noastre să redefinim noțiuni, să redefinim normalitatea, ne validăm emoțiile. Majoritatea oamenilor vor înțelege că apelarea la un consilier, terapeut, astrolog este foarte normală în cătuarea noastră.

Exprimarea va fi abruptă din cauza descurajării și suprimării, apoi treptat va trebui să ne creștem pe noi înșine către acel echilibru mult visat.

Pluto și Saturn continuă să redefinească regulile și structurile, iar Uranus în relație bună cu ei ne ajută să avem viziuni constante asupra viitorului.

Mercur va intra curând în retrograd și va trebui să ne luăm o vacanță de la tot pentru că această inițiere și activare a misiunii noastre se va continua cu rumegarea fiecărui sentiment, cu vindecare și cu eliberare. Avem nevoie să vorbim în continuu despre ceea ce simțim. Important este să ne luăm o pauză de la logică, rațiune și să dăm drumul puțin controlului pentru a fi în concordanță cu Divinitatea.

Evoluție

Am venit aici pentru acest moment, în care drumul către misiunea noastră colectivă este aliniat cu misiunea. Nu mai avem scuză să o luăm pe ocolișuri. Acum este momentul să ne unim cu o familie de suflete care ne susține. Acum vom putea atrage persoanele potrivite care vor fi in preajma noastră.

Momentul acesta este unic pentru că vom vedea acea viziune clară asupra a ceea ce suntem născuți a fi. Dacă suntem pregătiți și pe drumul vindecării, ne vom vedea clar rupând barierele descoperindu-ne talentul și în ce mod putem completa puzzle-ul colectivului.

Fiecare are magia proprie și propria semnătură. Suntem unici, și se va pune accentul pe această unicitate. Conceptul de lider, conducător va avea altă conotație. Nu vor mai exista ‘turme’ și este cazul să fim niște lideri în propria noastră viață.

Ne putem crea propriul ritual

Eclipsa de Soare vine ca un ajutor divin pentru manifestarea intențiilor noastre. Ne putem crea spațiul prin a ne construi altarul dedicat Zeiței, Lunii și practic al feminității. Ne putem alege Zeița cu care rezonăm sau pe cea pe care o vrem în a ne ajuta în următorii pași ai misiunii. Vom purificăm spațiul cu Palo Santo, Salvie sau rășini și putem face un cerc format din Turmalină în care să stăm pentru a ne proteja.

La ora 22:12 vom pune intenții intr-o formă practică pentru a ne crea obiective și putem medita pentru acestea invocând Zeița.

 

 

 

O lună frumoasă!

 

 

 

Foto: Joanna Malinowska

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: