Consiliere

În perioada noiembrie 2018 – martie 2019, următoarele servicii vor fi prestate și furnizate prin e-mail sub formă de rapoarte, iar detaliile privind plata se vor comunica în continuare prin e-mail.

În așteptarea e-mailului cu răspunsurile noastre, vă rugăm să vă verificaţi şi folderul de Spam. Mulţumim!

 

  • Astro Coaching

 

 

Datorită cererilor numeroase pentru acest serviciu, în perioada martie – iunie 2019, LunarCrescent nu va mai prelua noi cereri pentru Astro-Coaching. Vom reveni într-o formă în care vom putea fi mai aproape de voi. Va mulțumim pentru înțelegere!

 

Astrologia poate descrie printr-un limbaj energetic și arhetipal anumite premize din viața unui om. Având în vedere că liberul arbitru este prezent, noi considerăm că nu există o acuratețe extremă în previziunile astrologice, se poate identifica doar energia care a dus la o alegere conștientă a noastră, sau ce fel de energie colectivă a fost pusă în funcțiune, ce fel de blocaje există și nu sunt detectate conștient. Ne folosim de Astrologia Evoluționistă și considerăm că interpretările corecte nu implică scenarii apocaliptice sau negativitate ireparabilă sau definitivă pentru că orice este posibil, iar ființa umană este infinită și în continuă ascensiune.

Vom lucra cu energia primară, cea care stă la baza conceptului de Eu astrologic pentru o mai bună autocunoaștere și vindecare. Vindecarea începe și se termină cu rădăcina așa ca vă propunem următoarele tipuri de servicii:

1. ASTROCOACHING pe HARTA NATALĂ

Determinarea scheletului astrologic, blocajele și oportunitățile în fiecare domeniu de viață și obiectivele care pot fi setate în urma acestor informații

2. BAGAJUL KARMIC și TRAUMELE

Bagajul și traumele karmice, umbra și primele traume ale copilăriei

3. DIRECȚIA ÎN VIAȚĂ pe baza BAGAJULUI KARMIC

Drumul propus pentru această viață și ce ne abate de la acest drum, familiaritatea și abilitățile pe care le avem deja

 

Pentru solicitarea unui serviciu, vă rugăm să completați formularul de la contact cu serviciul dorit sau trimiteți un e-mail pe adresa contact@lunarcrescent.com, specificându-vă:

  • numele
  • data nașterii
  • ora nașterii (foarte importantă) 
  • locul unde v-ați născut