Despre Lunar Crescent

Ce este Lunar Crescent?

Lunar Crescent își propune să devină un sanctuar spiritual dedicat imaterialității unde ne putem simți acceptați necondiționat, unde ne putem dezbrăca până la esență fără să fim judecați și ne vom putea recunoaște după lumina pe care o emanăm. Aceast sanctuar își dorește o creștere continuă până la momentul în care va ajunge un adevărat centru unde se vor întâlni multe tehnici și ritualuri de vindecare și dezvoltare spirituală, meditație. 

Mai mult decât consiliere…

Un alt obiectiv pe care Lunar Crescent își propune să îl îndeplinească este acela de a aduce un val de conștientizare a substratului situațiilor pe care le întâlnim zilnic, a trăririlor noastre și a multitudinii de emoții pe care le experimentăm. Se va concentra pe găsirea răspunsurilor ce stau la baza durerii fiecăruia dintre noi, pe așa numitele lecții karmice și amprenta energetică a scheletului astrologic.

Lunar Crescent va scoate la lumină nucleul individual pentru a-l înțelege și pentru a vă putea ajuta în dezvoltarea armonioasă și nu în ultimul rând pentru a vă ajuta să înlăturați straturile programării mentale.